Manufacturers

Specials

Viewed products

Knihovnička Meduňky - svazek 16 - Učme se životu II (ŘÍHOVÁ, Marie, PhDr.)

09142B1

Used

1 Item

Dr. Říhová svým alternativním přístupem a hlubším pochopením lidských problémů poskytuje lidem v mezních situacích pomoc, jakou nemůže nabídnout každý. A jelikož její životní cesty nevedly po širokých pěšinách mezi záhony růží a často ji jejich trny zraňovaly, ať už v podobě krutého dětství, smrti devítiletého syna či rozchodu s manželem, ví, co je lidské utrpení a co jsou to ztráty...

More details

In stock

70 Kč

Data sheet

Weight124 g
ISBN978-80-904750-9-0
ISSN1804-655x
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingPrague
No. of pages96
Year2012
Conditionpreserved
Hardcover/Paperbackpaperback
Edition1st Edition
PublisherMeduňka

More info

Psycholožka PhDr. Hana Říhová vystudovala obor psychologie na Karlově univerzitě. Po studiích se plně věnovala praxi psychologa a úspěšně v ní pokračuje dosud. S jejím jménem se čtenáři mohou setkávat na stránkách Meduňky, do níž už léta přispívá svými články.

Zkušenosti ze své bohaté praxe sepsala v knížce Učme se životu, která vyšla před několika roky v edici Meduňky. Mezi čtenáři měla knížka veliký ohlas, proto se autorka rozhodla podělit se se svými čtenáři a klienty o další zkušenosti.

Dr. Říhová svým alternativním přístupem a hlubším pochopením lidských problémů poskytuje lidem v mezních situacích pomoc, jakou nemůže nabídnout každý. A jelikož její životní cesty nevedly po širokých pěšinách mezi záhony růží a často ji jejich trny zraňovaly, ať už v podobě krutého dětství, smrti devítiletého syna či rozchodu s manželem, ví, co je lidské utrpení a co jsou to ztráty. Snad proto tak chápe lidskou bolest a má touhu a také schopnost trpící lidi této bolesti zbavovat.

30 similar products in the same category: