Manufacturers

Specials

Viewed products

Perfektní zažívání (CHOPRA, Deepak, M. D.)

07302A

Used

Klíč k tělesné a emocionální spokojenosti. Přirozená cesta k rovnovážnému a zdravému trávení. V knize Perfektní zažívání slavný lékař a spisovatel nabízí praktické rady jak dosáhnout rovnovážného a zdravého trávení, které je předpokladem pro dlouhý život ve zdraví a celkovou spokojenost.

More details

This product is no longer in stock

80 Kč

Data sheet

Weightvalue
ISBNvalue
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingPrague
No. of pagesvalue
NoteBook removed from the library collection (contains registration numbers, stickers, traces of stickers and library stamps)
Translation byvalue
Year1997
Conditionvalue
Original Titlevalue
Hardcover/Paperbackpaperback
PublisherPragma

More info

V knize Perfektní zažívání slavný lékař a spisovatel nabízí praktické rady jak dosáhnout rovnovážného a zdravého trávení, které je předpokladem pro dlouhý život ve zdraví a celkovou spokojenost.

Deepak Chopra, pohlížející na tělo a mysl jako na sjednocený, nerozdělený celek, v této knize podává účinné prostředky, které nám umožňují zbavit se nepříjemných problémů spojených s trávicím a zažívacím systémem, jakými jsou zácpa, průjem, nadměrná plynatost a mnohé jiné gastrointestinální poruchy. Autor nás zasvěcuje do fungování trávicího traktu, vysvětluje vztah mezi emocemi a střevními funkcemi, biologickými rytmy a neuromuskulární integrací. Součástí knihy je i osobní dotazník, vypracovaný za základě modelu tradiční ájurvédské medicíny, který umožní čtenářům objevit vlastní tělesné a emocionální dispozice a rytmy. Čtenář tak může najít vlastní klíč k odstranění svých zdravotních potíží a nemocí.

30 similar products in the same category: