Manufacturers

Viewed products

Bolesti hlavy a jak nad nimi zvítězit (GELABERT, Roman C.)

01290A1

Used

1 Item

V úvodní kapitole čtenář názornou formou získá podrobné informace o jednotlivých druzích bolesti hlavy. Dozví se, jaké jsou příznaky migrény, cluster headache a tenzní bolesti hlavy. Vytvoří si představu o příčinách těchto obtíží a zjistí, v jakých případech je nezbytné vyhledat lékařskou pomoc. V dalších kapitolách se seznámí se způsoby, jimiž je možné bolest hlavy zmírnit či zcela vyléčit.

More details

In stock

80 Kč

Data sheet

Weight409
ISBN978-80-7172-140-6
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingPrague
No. of pages71
Year2008
Conditiondrobné oděrky na deskách, některé růžky knihy mírně zaobleny, jinak velmi dobrý stav
Hardcover/Paperbackhardcover
PublisherAdvent-Orion s.r.o.

More info

V dnešní hektické době trápí bolest hlavy téměř každého. Někdo jí trpí častěji, jiný méně často, ale těžko bychom našli člověka, kterého hlava ještě nikdy nebolela. Lze tedy říci, že kniha „Bolesti hlavy a jak nad nimi zvítězit“ je užitečnou pomůckou pro široký okruh lidí.

V úvodní obsáhlé kapitole čtenář názornou formou získá podrobné informace o jednotlivých druzích bolesti hlavy. Dozví se, jaké jsou příznaky migrény, cluster headache a tenzní bolesti hlavy. Vytvoří si ucelenou představu o příčinách těchto obtíží a zjistí, v jakých případech je nezbytné vyhledat lékařskou pomoc.

V dalších kapitolách se čtenář seznámí se způsoby, jimiž je možné bolest hlavy zmírnit či zcela vyléčit. Díky tomu bude schopen při léčbě využít poznatky z dietoterapie, fytoterapie, fyzioterapie, hydroterapie a psychoterapie. Poslední kapitola se zabývá medikamentózní léčbou. Čtenář v ní najde poměrně ucelený přehled dostupných léčivých látek a bude se tak moci lépe zorientovat v mnohdy nepřehledné nabídce farmaceutických firem.

Kniha jistě zaujme každého, kdo se zajímá o své zdraví a chce zvítězit nad nepříjemnými obtížemi, jimiž různé druhy bolesti hlavy nepochybně jsou.

30 similar products in the same category: