Manufacturers

Specials

Viewed products

Pohoda a zdraví - Tajemství úspěchu (FINLEY, LANDLESS)

00846B

Used

1 Item

Tato kniha může změnit váš život. Ukáže vám překvapivě jednoduché způsoby, jak se vyhnout takovým chronickým zabijákům, jako je rakovina, cukrovka, srdeční onemocnění a obezita. Dozvíte se v ní, že správná výživa léčí tělo a posiluje mysl, překážky zvyšují vaši odolnost a že láska spolu s odpuštěním dokážou uzdravit vaše srdce!

More details

In stock

45 Kč

Data sheet

Weightvalue
ISBNvalue
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingPrague
No. of pagesvalue
Year2015
Conditionvalue
Hardcover/Paperbackpaperback
Edition1st Edition
PublisherAdvent-Orion s.r.o.

More info

Kolik byste byli ochotni zaplatit za to, aby vám někdo prozradil tajemství celoživotního zdraví a pohody?

Tato kniha může změnit váš život.

Ukáže vám překvapivě jednoduché způsoby, jak se vyhnout takovým chronickým zabijákům, jako je rakovina, cukrovka, srdeční onemocnění a obezita. Dozvíte se v ní, že správná výživa léčí tělo a posiluje mysl, překážky zvyšují vaši odolnost a že láska spolu s odpuštěním dokážou uzdravit vaše srdce!

„I když dnes existuje na knižním trhu bezpočet knihy, které nabízejí návod na lepší život, tato knha je výjimečná: vychází totiž z osvědčeného celostního přístupu, jenž je zárukou úspěchu.

V jednotlivých kapitolách je kladen důraz na to, abychom objevili bohatství svěřené každému z nás - bytostem s potenciálem léčit sama sebe, mimořádně schopnou myslí a duchem, který touží setkat se se svým Stvořitelem. Tato kniha je nejen průvodcem na cestě za zdravím a produktivitou, ale poskytuje i největší dar ze všech - důvod k smysluplné cestě životem.“ - Martin Doblmeier, režisér a spisovatel

Mark A. Finley je světově uznávaný evangelista a autor mnoha knih s duchovní tematikou.

Peter N. Landless je kardiolog a oblíbený spisovatel.

30 similar products in the same category: