Manufacturers

Specials

Viewed products

Zdravě a úspěšně až do přirozené stovky (BORTZ II, Walter M., Dr.)

00808A

Used

1 Item

Slavý americký lékař radí, jak uchovat či zlepšit zdraví a zůstat svěží až do vysokého věku. Vyvrací mnohé předsudky o stáří. 

More details

In stock

55 Kč

Data sheet

Weightvalue
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingPrague
No. of pagesvalue
NoteBook removed from the library collection (contains registration numbers, stickers, traces of stickers and library stamps)
Translation byvalue
Year1995
Conditionvalue
Hardcover/Paperbackpaperback
PublisherAlternativa

More info

Chceme-li rozšířit definici dlouhověkosti, znamená to rozšířit pojmy střední věk a stáří. Je-li vám například kolem čtyřiceti a patříte k oné zajímavé a výjimečné generaci označované jako „silné ročníky", pak se vám nejspíš většina sdělovacích prostředků snaží namluvit, že jste dospěli do poloviny života. Já se odvažuji toto tvrzení popírat. Při prozíravé prevenci a péči o zdraví byste se měli považovat za mnohem mladší - máte možnost dočkat se mnohem vyššího věku a v mnohem lepším zdraví než vaši předkové. Stručně řečeno, měli bychom tuto příležitost považovat za „dar nalezeného života“.

Mnoho lidí může v důsledku mylných představ o fyzickém stavu stárnoucího lidského těla mít z toho daru obavy. To je druhá a možná nejdůležitější oblast, v níž má kniha otřese vašimi ustálenými názory.

Nikdo by neměl umírat, dokud není opravdu hodně starý - nad sto let. Do tohoto věku je každá smrt předčasná.

30 similar products in the same category: