Manufacturers

Specials

Viewed products

Encyklopedie přírodní léčby 1 (SCHNEIDER, Ernst)

09483

Used

1 Item

Ernst Schneider, výzkumný pracovník na poli přírodní medicíny, v knize názorným způsobem představuje základní léčebné procedury a jejich praktické využití. Čtenáři se tak nabízí příležitost seznámit se se základy hydroterapie, aeroterapie, helioterapie, klimatoterapie, geoterapie, fyzioterapie, dietoterapie a s prováděním očistných kúr.

More details

In stock

230 Kč

Data sheet

Book Seriesvalue
Weightvalue
ISBNvalue
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingPrague
No. of pagesvalue
Year2004
Conditionvery good condition
Hardcover/Paperbackhardcover
Edition1st Edition
PublisherAdvent-Orion s.r.o.

More info

Další z řady knih edice NEW START pojednává o využití přírodních prostředků k léčbě a prevenci nemocí. Ernst Schneider, výzkumný pracovník na poli přírodní medicíny, v ní názorným způsobem představuje základní léčebné procedury a jejich praktické využití. Čtenáři se tak nabízí příležitost seznámit se se základy hydroterapie, aeroterapie, helioterapie, klimatoterapie, geoterapie, fyzioterapie, dietoterapie a s prováděním očistných kúr.

Ve dvanácti kapitolách, které jsou zpracovány učebnicově názorným způsobem, získáte nejen přehled o tom, co vše se pod pojmem přírodní medicína skrývá, ale naučíte se její jednoduché, avšak účinné metody využívat pro budování a ochranu svého zdraví. Zjistíte, že v přírodě, kterou má každý člověk k dispozici, je ukryta síla, jež má moc léčit a naplnit váš život klidem a harmonií.

30 similar products in the same category: