Manufacturers

Specials

Viewed products

Aktivně proti bolestem hlavy (HÜTTICH, Bernd)

07129B

Used

1 Item

Návodné příručky Bernda Hütticha z čtenářsky oblíbené ediční řady Jak na to spojuje aktivní přístup k zdravotním problémům, které trápí většinu civilizovaného lidstva, a odmítání pouze medikamentózní varianty jejich řešení. Nabízejí jak fyzioterapeutická cvičení, která jsou jednoduše proveditelná doma, nevyžadují speciální náčiní a při pravidelné aplikaci vedou přinejmenším ke zmírnění obtíží...

More details

In stock

45 Kč

Data sheet

Weightvalue
ISBNvalue
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingPrague
NoteBook removed from the library collection (contains registration numbers, stickers, traces of stickers and library stamps)
Translation byvalue
Year1997
Conditionvalue
Hardcover/Paperbackpaperback
Edition1st Edition
PublisherIvo Železný

More info

Návodné příručky Bernda Hütticha z čtenářsky oblíbené ediční řady Jak na to spojuje aktivní přístup k zdravotním problémům, které trápí většinu civilizovaného lidstva, a odmítání pouze medikamentózní varianty jejich řešení.

Nabízejí jak fyzioterapeutická cvičení, která jsou jednoduše proveditelná doma, nevyžadují speciální náčiní a při pravidelné aplikaci vedou přinejmenším ke zmírnění obtíží, tak i relaxační metody gymnastické, jógistické a akupresurní. Všechny přehledně popsané cviky jsou doprovozeny ilustračními fotografiemi, což z publikací činí ideálního pomocníka a rádce.

30 similar products in the same category: