Manufacturers

Specials

Viewed products

Nevysvětlitelné záhady (FARKAS, Viktor)

00142E

Used

1 Item

Obsáhlá a rozmanitá sbírka nevysvětlitelných, neuvěřitelných, záhadných, tajemných a často děsivých jevů, které člověka provázejí po tisíciletí, aniž by jim přišel na kloub. Někteří lidé náhle sami od sebe vzplanou, jiné zase oheň nespálí; mrtvoly vypadají i po staletí jako živé; celé vojenské jednotky se rozplynou ve vzduchu apod...

More details

In stock

35 Kč

Data sheet

Weight356 g
ISBN80-85634-15-5
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingPrague
No. of pages261
Year1993
Dimensionsv 230 mm - š 131 mm - h 24 mm
Conditiondrobné skvrnky na ořezech, oděrky na deskách, jinak velmi pěkný stav
Hardcover/Paperbackhardcover
PublisherKnižní klub

More info

Obsáhlá a rozmanitá sbírka nevysvětlitelných, neuvěřitelných, záhadných, tajemných a často děsivých jevů, které člověka provázejí po tisíciletí, aniž by jim přišel na kloub. Někteří lidé náhle sami od sebe vzplanou, jiné zase oheň nespálí; mrtvoly vypadají i po staletí jako živé; celé vojenské jednotky se rozplynou ve vzduchu apod.

To a ještě mnoho jiného Viktor Farkas poutavě líčí a zcela střízlivě zkoumá na základě svědectví a dokumentů od antiky až po dnešek. Většinou jsou řešení jednotlivých záhad neuspokojivá, ale přesto autor ukazuje, že vlastně i ty nejpodivnější záhady zapadají do podivuhodného obrazu světa, zároveň poznáváme, že svět, ve kterém žijeme, je daleko fantastičtější, než jsme si dosud uměli představit.

VIKTOR FARKAS narozený 1945, je specialistou na reklamu a žije jako volný novinář ve Vídni. Je autorem knih literatury faktu a znalcem science-fiction.

30 similar products in the same category: