Manufacturers

Specials

Viewed products

Největší záhady světa - Mágové (CARTER, Alan)

07254

Used

1 Item

Český čtenář se setkává s dílem A. Cartera (nar. 1947) už potřetí. Předchozí 2 dokumentární publikace o světových záhadách Omyly bohů a Nejskvělejší čarodějové byly přijaty s nesmírným čtenářským zájmem. Ani tentokrát autor své čtenáře nezklame. Zdokumentoval pro ně jedenadvacet událostí, jejichž četba přináší nejen vzrušení a úžas, ale také výjimečné poučení o skrytých silách přírody a vesmíru. 

More details

In stock

45 Kč

Data sheet

Weight221 g
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingLiberec
No. of pagesvalue
Translation byvalue
Year1997
Conditionvalue
Original Titlevalue
Hardcover/Paperbackhardcover
Edition1st Edition
PublisherDialog

More info

Český čtenář se setkává s dílem Alana Cartera (nar. 1947) už potřetí. Předchozí dvě dokumentární publikace o světových záhadách Omyly bohů a Nejskvělejší čarodějové byly u nás přijaty s nesmírným čtenářským zájmem.

Ani tentokrát autor milovníky nevysvětlitelných záhad nezklame. Zdokumentoval pro ně jedenadvacet událostí, jejichž četba přináší nejen vzrušení a úžas, ale také výjimečné poučení o skrytých silách přírody a vesmíru. Dovíme se například, že není radno cestovat lodí či letadlem, je-li na palubě převaha osob s aktuálně nepříznivými horoskopy. Seznámíme se s lidmi, kteří dokáží na dálku vnuknout jiným svoji vůli. S lidmi, kteří po smrti zanechali na světě jistou energii, jenž umožňuje jejich občasné zjevování. S úžasem budeme číst příběh lorda Dufferina, který se vyhnul tragické nehodě jenom díky varování živého snu. Dozvíme se, že francouzská šlechta věděla o masakrech svých příslušníků stejně jako o popravě konkrétních osob ve Francouzské revoluci téměř pět let předtím, než vůbec k revoluci došlo.

Kniha Mágové se stane pro každého milovníka napětí, záhad a tajemných sil, ale i pro ctitele široce sdělného dokumentárního mistrovství opravdovou čtenářskou pochoutkou.

30 similar products in the same category: