Manufacturers

Specials

Viewed products

Největší záhady světa - Neuvěřitelné události (CARTER, Alan)

08132

Used

1 Item

Alan Carter patří i v Čechách mezi nejčtenější autory dokumentární literatury o nevysvětlitelných záhadách. Neuvěřitelné události jsou už jeho šestou publikací, v níž se dozvíme např. o časoprostorových propadech spojených se zmizením osob a s projekcí minulosti.

More details

In stock

55 Kč

Data sheet

Weightvalue
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingLiberec
No. of pagesvalue
Year1998
Conditionvalue
Original Titlevalue
Hardcover/Paperbackhardcover
Edition1st Edition
PublisherDialog

More info

Alan Carter patří i v Čechách mezi nejčtenější autory dokumentární literatury o nevysvětlitelných záhadách. Neuvěřitelné události jsou už jeho šestou publikací, v níž se dozvíme např. o časoprostorových propadech spojených se zmizením osob a s projekcí minulosti. Sedmnáctiletá dívka zmizela na osm let, ale po jejím návratu nebylo poznat, že by za tuto dlouhou dobu jakkoli zestárla. Přitom si sama myslela, že mimo domov byla jen několik vteřin. Carter přichází na kloub i největší záhadě z průběhu druhé světové války, kdy Hitlerův pobočník Hess odletěl za nevysvětlitelných okolností do Anglie.

V příběhu Záhada převtělování shromáždil autor doklady o převtělení německého vojáka, zahynuvšího na počátku první světové války, do osoby Američana, který se narodil v roce 1946. Tento Američan si už od dětství „vzpomínal" na konkrétní události svého předchozího života, jehož autenticitu se po letech podařilo prokázat v matrikách města Řezna, fotografiemi, dopisy i vzpomínkami příbuzných už dávno zesnulého Němce...

30 similar products in the same category: