Manufacturers

Specials

Viewed products

Největší záhady světa - Superzáhady a zázraky (JONES, Frank P.)

08145

Used

1 Item

33 události, které vzrušily svět. Tato kniha obsahuje 33 příběhy, které se skutečně udály a vzbudily ve své době mimořádný ohlas, aniž by je tehdejší či dnešní vědci a dokumentaristé dokázali objasnit. Mnohé z uvedených událostí mají nepochybně charakter zázraku, přinejmenším však jsou superzáhadami, nad nimiž zůstává lidský rozum stát.

More details

In stock

35 Kč

Data sheet

Weightvalue
ISBNvalue
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
No. of pagesvalue
Translation byvalue
Year1993
Conditionvalue
Original Titlevalue
Hardcover/Paperbackhardcover
Edition1st Edition
PublisherDialog

More info

Tato kniha obsahuje 33 příběhy, které se skutečně udály a vzbudily ve své době mimořádný ohlas, aniž by je tehdejší či dnešní vědci a dokumentaristé dokázali objasnit. Mnohé z uvedených událostí mají nepochybně charakter zázraku, přinejmenším však jsou superzáhadami, nad nimiž zůstává lidský rozum stát. Čtěme tedy a žasněme; nebudeme sice před tváří tajemného světa moudřejší, ale jistě se staneme pokornějšími. Svět dosud nevydal a jistě nikdy nevydá všechna svá tajemství.

Kouzelník Višnu Savarkar, Únik ze spárů inkvizice, Záhada stíhačky F-104 Starfighter, Muž, který unikl gravitaci, Byl Gagarin vskutku první, Pád z osmi set metrů, Prezident varující ze záhrobí, Grafikon budoucnosti, Termín Hitlerovy sebevraždy, Přízrak měnící chod dějin, Dva životy v jediném osudu, Vrátím se za chvíli, Experiment pod vodou, Přemístění těla na dálku, Sevřen létajícími talíři, Astrální putování, Hypnózou k poslednímu soudu, Dělání děr do mraků, Poselství z kosmu, Muž zalitý v betonu, Víra tvá tě uzdraví, Poprava knížete Michajlova, Satira od pánaboha, „Život po životě“, Stalinem z vůle osudu, Levitace na polský způsob, Dvojníci Winstona Churchilla, Předměty padající z nebe, Převtělení nenávisti, Stáří 440 let, Prošel betonovou zdí, Pohřben zaživa, Co vyprávěl yetti.

30 similar products in the same category: