Manufacturers

Specials

Viewed products

Strategie bohů (DÄNIKEN, Erich von)

00704A

Used

1 Item

Není pochyb o tom, že se knihy E. von Dänikena a jeho spekulativní závěry, k nimž dospívá na základě solidních vědeckých poznatků, čtou jedním dechem. Zdaleka nejde o nadšeného diletanta, ale o odborníka poučeného, který si všechny objekty, jež zkoumá, "osahá" vlastníma rukama. Z množství nashromážděných materiálů a fotodokumentů se dozvídáme informace a souvislosti, u nás dosud nepříliš známé.

More details

In stock

50 Kč

Data sheet

Weightvalue
ISBNvalue
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingPrague
No. of pagesvalue
Year2001
Conditionvery good condition
Hardcover/Paperbackpaperback
PublisherNaše vojsko

More info

Není pochyb o tom, že se knihy Ericha von Dänikena a jeho spekulativní závěry, k nimž dospívá na základě solidních vědeckých poznatků, čtou jedním dechem. Zdaleka nejde o nadšeného diletanta, jak se kdysi u nás tvrdilo, ale o odborníka hluboce poučeného, který si navíc všechny objekty, jež zkoumá, doslova osahá vlastníma rukama. Z nepřeberného množství nashromážděných materiálů a fotodokumentů se dozvídáme množství originálních informací a souvislostí, u nás dosud nepříliš známých.

Erich VON DÄNIKEN se narodil 14. dubna 1935 ve švýcarském Zofingenu. Už během gymnazijnfch studií na renomované náboženské škole ve Fribourgu se zabýval starými posvátnými spisy a snažil se vyrovnat s nevyřešenými archeologickými záhadami. Proslul jako zakladatel spekulativní archeologie, v níž je skutečmm mistrem v kladení jednoduchých otázek a nalézání šokujících odpovědí. Je autorem asi dvaceti knih, které se dočkaly vydání ve všech světových jazycích.

30 similar products in the same category: