Manufacturers

Specials

Viewed products

Kultura rozumu a vůle (KAFKA, Břetislav)

00119A1

Used

1 Item

Hledání a poznáváni sebe sama - Zkoumáni lidského života - Jak probudit a podmanit si síly všech zdrojů ducha - Jak zajistit budoucnost a existenci civilizace - Jak bojovat o nového lepšího člověka - Jak dospět k pravdě a dobru - Jak vychovat rozum a silnou vůli - Jak vyjít z duchovního úpadku - Pokyny proti krizi moderního života - Odpovědi na základní otázky lidského bytí...

More details

In stock

280 Kč

Data sheet

Weight478 g
ISBN80-902739-1-2
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingOlomouc
No. of pages288
Year1999
Conditionlehce polehlá vazba, jinak pěkně zachovalá
Hardcover/Paperbackhardcover
Edition1. české úplné autorem doplněné (celkem 6.)
PublisherPoznání (Václav Lukeš)

More info

Hledání a poznáváni sebe sama - Zkoumáni lidského života - Jak probudit a podmanit si sily všech zdrojů ducha - Jak zajistit budoucnost a existenci civilizace - Jak bojovat o nového lepšího člověka - Jak dospět k pravdě a dobru - Jak vychovat rozum a silnou vůli - Jak vyjít z duchovního úpadku - Pokyny proti krizi moderního života - Odpovědi na základní otázky lidského bytí - Zkoumání a využití nových objevů sil hmoty a ducha.

Břetislav Kafka se narodil 14. května 1891 v Červeném Kostelci. Původním povoláním rezbář a sochař v sobě ve svých 19 letech objevil mimořádné hypnotické schopnosti. Jejich postupným rozvinutím se stal světově proslulým badatelem, jehož stěžejní dílo „Nové základy experimentální psychologie" bylo vydáno v několika jazycích.

Na svou první knihu navázal dílem „Kultura rozumu a vůle - Člověk zítřka“, která v českém jazyce naposledy vyšla v roce 1948. Autor však na knize pracoval a doplňoval ji až do své smrti v roce 1987. Protože doba nesvobody po roce 1948 dílům podobného druhu nepřála, vychází přepracované kompletní dílo, doplněné autorovými novými poznatky a úpravami, jako první úplné vydání v českém jazyce teprve nyní. Jedná se o význačnou práci, která svým zaměřením na sebepoznávání a zkoumáni lidského života obsahuje návody a doporučeni k duchovnímu rozvoji, takže svým významem přesahuje daleko do třetího tisíciletí.

24 similar products in the same category: