Manufacturers

Specials

Viewed products

JÁ + TY - Kdy už přijde partner? Porozumění, nebo sex? (BLECHOVÁ, Zdenka)

00703B2

Used

1 Item

Každá žena čeká na svého prince z pohádky a čeká na splnění svých snů a přání. Ale nelze jen čekat, je třeba pro to něco i udělat. Jak si můžeme zhmotnit své sny, jak si můžeme uvědomit své chyby a napravit je, o tom všem se dočtete v této knize...

More details

In stock

120 Kč

Data sheet

Weight270 g
ISBN978-80-87413-34-0
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingPilsen
No. of copies3 000 výtisků
No. of pages172
Year2014
Conditionvery good condition
Hardcover/Paperbackpaperback
Edition1st Edition
PublisherZděnka Blechová

More info

Tato kniha vychází jako druhá ze tří knih JÁ + TY, které nám osvětlí naše partnerské vztahy. Knihy vznikly v návaznosti na mé čtyři přecházející knihy:

» Partnerské vztahy aneb co očekává žena od muže a muž od ženy

» Partnerské vztahy v dnešní době

» Osudový partner

» Duchovní partner

Každá žena čeká na svého prince z pohádky a čeká na splnění svých snů a přání. Ale nelze jen čekat, je třeba pro to něco i udělat. Jak si můžeme zhmotnit své sny, jak si můžeme uvědomit své chyby a napravit je, o tom všem se dočtete v této knize. Tato kniha vám nejen moudře, ale i s humorem nastíní všechny zbytečné boje. Vždyť ve skutečnosti vždy bojujeme v nitru jen sami s vlastními stíny. Kniha vychází jako druhá v pořadí trilogie JÁ + TY.

První kniha nese název „JÁ + TY Osudový nebo duchovní partner, sex a peníze". Seznamuje nás s tím, jak sex a peníze jsou velké manipulační složky ve vztahu. Třetí kniha „JÁ + TY Ztráta, aneb jak se znovu spojit" nám ukazuje, kde jsme ztratily svoji ženskost skrze sexualitu a jak se znovu nalézt ve své kráse. Každá kniha vás obohatí náhledem na partnerství výjimečným pohledem tak, jak už to u knih Zdenky Blechové bývá. Ukázky z knih naleznete na www.zdenkablechova.cz, kde si je v e-shopu můžete objednat za zvýhodněnou cenu.

24 similar products in the same category: