Manufacturers

Specials

Viewed products

Cvičení pro rozvoj řeči (LYNCH, Charlotte, KIDD, Julia)

01325E1

Used

1 Item

Náměty pro více než sto zábavných činností zaměřených na zlepšení základních komunikačních dovedností mladších dětí. Cvičení jsou rozdělena do devíti tematických oddílů. Tento soubor činností slouží učitelkám v mateřských školách i rodičům k podpoře vývoje řeči dětí raného věku... 

More details

In stock

195 Kč

Data sheet

Weight250 g
ISBN978-80-7367-699-5
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingPrague
No. of pages136
Year2010
Conditionvelmi pěkný stav
Hardcover/Paperbackpaperback
Edition2nd Edition
PublisherPortál

More info

  • Předřečové dovednosti
  • O Jazyk a hra
  • O Sluchové rozlišování zvuků a hlasů
  • O Sluchová a zraková paměť

Náměty pro více než sto zábavných činností zaměřených na zlepšení základních komunikačních dovedností mladších dětí. Cvičení jsou rozdělena do devíti tematických oddílů. Tento soubor činností slouží učitelkám v mateřských školách i rodičům k podpoře vývoje řeči dětí raného věku. Logopedům umožňuje přehledné zhodnocení oblastí, v nichž má dítě problémy, a naplánování vhodného terapeutického postupu. Rodiče i vychovatelé mohou knihu využít také při nápravě těžších poruch řeči (například dysfázie), které lze zachytit již v batolecím věku dítěte, a při práci s dětmi s poruchami sluchu. Autorky kladou důraz na to, aby se cvičení mohla přirozeně začlenit do každodenních činností a her dítěte. Většina cvičení je určena pro děti do pěti let.

Charlotte Lynch, britská učitelka neslyšících, se specializuje na práci s malými dětmi.

Julia Kidd je zkušenou řečovou a jazykovou terapeutkou. Působí ve Velké Británii. Vede tým terapeutů pracujících s neslyšícími i slyšícími dětmi, které mají různé poruchy řeči.

24 similar products in the same category: