Manufacturers

Specials

Viewed products

Tvoje dítě jako šance pro tebe (JORDÁNOVÁ, Zdeňka)

00236B

Used

1 Item

Setkali jsme se, abychom spolu nějakou chvíli byli. Rodiče a děti. Kolik nekonečné radosti, ale i kolik bolesti můžeme sobě vzájemně přinést. To, jak proběhne toto setkání, ovlivní každého člověka na celý život. Celý život pak žijeme ve smyslu tohoto vztahu. Pokud využijeme tohoto setkání, můžeme se o sobě tolik, tolik dozvědět...

More details

In stock

65 Kč

Data sheet

Weight337 g
ISBN80-86226-64-6
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingPrague
No. of pages332
Year2005
Conditionnicely preserved
Hardcover/Paperbackhardcover
Edition1st Edition
PublisherVodnář (Vladimír Kvasnička)

More info

Velké setkání!

Setkali jsme se, abychom spolu nějakou chvíli byli. Rodiče a děti. Kolik nekonečné radosti, ale i kolik bolesti můžeme sobě vzájemně přinést. To, jak proběhne toto setkání, ovlivní každého člověka na celý život. Celý život pak žijeme ve smyslu tohoto vztahu. Pokud využijeme tohoto setkání, můžeme se o sobě tolik, tolik dozvědět.

Drazí rodiče, nemanipulujte svoje děti, nepovažujte je za svůj cíl ani majetek. Žijte svůj život a dětem dopřejte to samé. Poděkujte za toto nádherné setkání, které je velkou příležitostí poznat sebe sama.

Již nikdy vás nebude nikdo tolik milovat, již nikdy vás nebude nikdo tolik potřebovat a již nikdy vám nebude nikdo tolik věřit jako vaše děti. Využijte tuto šanci, kterou jste sobě dali.

Díky za toto velké setkání

Zdeňka Jordánová

24 similar products in the same category: