Manufacturers

Specials

Viewed products

Úvod do podnikového hospodářství (WÖHE, Günter)

08017A

Used

1 Item

Čtenáři se s touto knihou dstává do rukou nejrozšířenější učebnice podnikové ekonomiky na německých universitách, která byla přeložena do mnoha jazyků. Překlad do češtiny byl pořízen na základě 18. vydání německého originálu. 

More details

In stock

190 Kč

Data sheet

Weightvalue
ISBNvalue
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingPrague
No. of pagesvalue
NoteBook removed from the library collection (contains registration numbers, stickers, traces of stickers and library stamps)
Year1995
Conditionpreserved
Hardcover/Paperbackhardcover
Edition1st Edition
PublisherC. H. Beck

More info

Čtenáři se dostává do rukou prvý český překlad nejrozšířenější učebnice podnikového hospodářství na německých univerzitách. Byl pořízen na základě posledního, již 19. německého vydání této učebnice kolektivem pedagogů Vysoké školy ekonomické pod vedením prof. ing. Jiřího Dvořáka, Dr Sc.

Učebnice se věnuje otázkám výstavby a řízení podniku, pracovním silám, výrobě a odbytu, zabývá se problematikou investování, podnikového financování a účetnictví, včetně bilancování a nákladového účetnictví. Největší předností učebnice je to, že vidí podnik v komplexu jeho funkcí a činností, jejich vzájemné provázanosti a podmíněnosti, že upozorňuje na možné třecí plochy a na cesty k jejich překonávání. Díky tomu překračuje tato publikace rámec pouhého učebnicového teoretizování a umožňuje chápat podnik a jeho činnosti v praktických podmínkách tržního hospodářství.

30 similar products in the same category: