Manufacturers

Specials

Viewed products

Dary Vladimíra Menšíka aneb Stromeček mého veselého života (MENŠÍKOVÁ, Olga)

07056A2

Used

1 Item

ROZHOVORY (záznamy rozmluv pro různé časopisy a na rozmanitá témata) • MONOLOGY (autentické přepisy audionahrávek z estrádních vystoupení) • ALKOHOL (vlastní, autobiografická próza)

More details

In stock

50 Kč

Data sheet

Weight463 g
ISBN80-7176-785-9
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingPrague
No. of pages216
Year1998
Conditionzvlněný přebal, jinak velmi dobrý stav
Hardcover/Paperbackhardcover
Edition2nd Edition
PublisherKnižní klub

More info

DARY VLADIMÍRA MENŠÍKA

• ROZHOVORY (záznamy rozmluv pro různé časopisy a na rozmanitá témata)

• MONOLOGY (autentické přepisy audionahrávek z estrádních vystoupení)

• ALKOHOL (vlastní, autobiografická próza)

Je tomu právě deset let, co nás naposledy potěšil svým neodolatelným kouzlem Vladimír Menšík, skvělý herec, stejně jako geniální vypravěč a dobrý člověk. Ta zpráva se bolestně dotkla všech, každý ho měl rád, celý národ ho znal. Z filmových rolí i z divadla, z televizní obrazovky či ze zájezdových pořadů a estrádních vystoupení... Menšíkovy herecké výkony zůstaly zachyceny na filmových pásech, jeho vypravěčské mistrovství s osobitou dikcí na magnetofonových záznamech a gramodeskách.

Mluvené slovo bylo vlastně doménou tohoto v dobrém slova smyslu lidového umělce, humorné i méně veselé, půvabně neučesané, rozevláté - zkrátka ryze člověčí. A právě Menšíkův vypravěčský dar se snaží v textu zachytit tato knížka, kterou uspořádala Olga Menšíková.

Vladimír Menšík uměl kolem sebe šířit dobrou náladu. Až si budete listovat v téhle knížce, číst jeho veselé historky z hereckého i soukromého života a prohlížet jeho vlastnoruční kresby - určitě budete mít dobrou náladu i vy.

30 similar products in the same category: