Manufacturers

Specials

Viewed products

Do nebe a zpátky (NEALOVÁ, Mary C.)

01257D

Used

V roce 1999 se americká lékařka Mary C. Nealová vypravila do Chile a při sjíždění vodopádu na kajaku zůstala uvězněná v peřejích. Vlastně se utopila. Zřejmě však ještě nenastal „její čas", protože se později přece jenom probrala k pozemskému životu. V nebi měla zvláštní prožitky: nejenže se setkala s anděly, ale především poznala nevýslovný klid a radost... 

More details

This product is no longer in stock

85 Kč

Data sheet

Weight202 g
ISBN978-80-7549-047-6
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingPrague
No. of pages192
Translation byMartina Káňová
Year2016
Conditionmírně polehlá vazba, nažloutlé stránky, jinak pěkně zachovalá
Hardcover/Paperbackpaperback
Edition2nd Edition
PublisherEuromedia Group

More info

V roce 1999 se americká lékařka Mary C. Nealová vypravila do Chile a při sjíždění vodopádu na kajaku zůstala uvězněná v peřejích. Vlastně se utopila. Zřejmě však ještě nenastal „její čas", protože se později přece jenom probrala k pozemskému životu. V nebi měla zvláštní prožitky: nejenže se setkala s anděly, ale především poznala nevýslovný klid a radost. Nyní vypráví ve své knize o tom, co vše cestou ke smrti a věčnému životu i později při návratu prožila a viděla. Dělí se s čtenáři o svou úchvatnou zkušenost, kterou získala tváří v tvář novodobému zázraku. Ten ji zásadně posílil na její osobní duchovní cestě a přinesl jí poučení s ohledem na smysl a cíl naší pozemské existence.

MARY C. NEALOVÁ je lékařka, atestovaná ortopedka, bývalá primářka spinální chirurgie. Publikuje v odborných časopisech a je členkou mnoha zdravotnických organizací v rámci Spojených států. Věnuje se ekologické osvětě a prosazuje osobní zodpovědnost jedince za vytváření lepšího světa. Jako nadšená sportovkyně se věnuje rekreačnímu i závodnímu lyžování, jízdě na kajaku a cyklistice, stejně jako její manžel, rovněž lékař.

30 similar products in the same category: