Manufacturers

Specials

Viewed products

Proti proudu (CAINE, Rachel)

11027A

Used

1 Item

Gwen Proctorová dokázala vytrhnout své děti ze spárů bývalého manžela, sériového vraha Melvina Royala, a party jeho psychopatických kompliců. Ovšem to je zatím jen jedna vyhraná bitva - válka ještě neskončila. Melvinovi se totiž podařilo uprchnout z vězení a Gwen dostala mrazivou zprávu: Teď už nejsi nikde v bezpečí.

More details

In stock

70 Kč

Data sheet

Weight978-80-243-8896-0
ISBN978-80-243-8896-0
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingBrno
No. of pages407
Year2019
Conditionexcellent condition
Hardcover/Paperbackhardcover
Edition1st Edition
PublisherMOBA (Moravská Bastei MOBA)

More info

Gwen Proctorová dokázala vytrhnout své děti ze spárů bývalého manžela, sériového vraha Melvina Royala, a party jeho psychopatických kompliců. Ovšem to je zatím jen jedna vyhraná bitva - válka ještě neskončila. Melvinovi se totiž podařilo uprchnout z vězení a Gwen dostala mrazivou zprávu:

Teď už nejsi nikde v bezpečí.

Z útočiště u jezera Stillhouse se stala past. Gwen proto svěří svoje děti po zuby ozbrojenému sousedovi a spolu se Samem Cadem, bratrem jedné z Melvinových obětí, vyráží na lov. Ale to, čemu čelí, je horší než cokoli, co kdy viděla v těch nejhorších nočních můrách - důmyslná a krutá hra s jediným cílem: zničit ji. Gwen se postupně přibližuje ke své kořisti a spolehnout se může jen na svůj vztek a touhu po pomstě.

Ale jedno je naprosto jisté - jeden z nich musí zemřít.

30 similar products in the same category: