Manufacturers

Specials

Viewed products

Až za hrob (FRANCIS, Dick)

09240

Used

Podle mínění některých členů své urozené rodiny je Alexander Kinloch bláznivý a nevyzpytatelný. Žije ve skotských horách, maluje obrazy, hraje na dudy, je samotářský... Podle mínění druhých i podle svého je Alexander Kinloch paličatý a odbojný, má smysl pro spravedlnost, pro dobro a zlo, vyznává věrnost až za hrob...

More details

This product is no longer in stock

60 Kč

Data sheet

Weightvalue
ISBNvalue
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingPrague
No. of pagesvalue
NoteBook removed from the library collection (contains registration numbers, stickers, traces of stickers and library stamps)
Year1998
Conditionvalue
Hardcover/Paperbackhardcover
Edition1st Edition
PublisherOlympia

More info

Podle mínění některých členů své urozené rodiny je Alexander Kinloch bláznivý a nevyzpytatelný. Žije ve skotských horách, maluje obrazy, hraje na dudy, je samotářský... Podle mínění druhých i podle svého je Alexander Kinloch paličatý a odbojný, má smysl pro spravedlnost, pro dobro a zlo, vyznává věrnost až za hrob.

Strýc mu proto svěřil do péče jílec starého obřadního meče, umírající nevlastní otec si zase přeje, aby ukryl cenného koně a vzácnou dostihovou trofej, které chce zachránit před bankrotem hrozícím rodinnému pivovaru. Nejlepší by ovšem bylo, kdyby Alexander ten bankrot mohl odvrátit... Takovou důvěru nelze zklamat, Alexander je, jaký je, i když za to draze platí. Svému svědomí však chce dostát až za hrob.

První české vydání čtyřiatřicátého Francisova románu.

30 similar products in the same category:

Customers who bought this product also bought: