Viewed products
Z obsahu: Co je třeba vědět (Jak...
09393B
Used
0 Item Items
Z obsahu: Co je třeba vědět (Jak vybírat kuře, Skladování kuřete, Druhy kuřat, Očištění a upravení, Zmražení, Rozmražení, Velikost porcí, Salmonela) - Příprava (Rozsekání, Odstranění šlach, Jak porcovat, Vykostění) - Pečení - Smažení - Zapékání - Saláty a studené pokrmy - Rýže a nudle - Polévky a vývary - Omáčky.
This product is no longer in stock
Warning: Last items in stock!
Availability date:
Weight | value |
ISBN | value |
Language | Czech |
Checked | book is complete, there are no pages missing |
Place of publishing | Prague |
No. of pages | value |
Year | 1999 |
Condition | very good condition |
Hardcover/Paperback | hardcover |
Edition | 1st Edition |
Publisher | Ikar |
70 Kč
300 Kč
45 Kč
25 Kč
70 Kč
Sold
45 Kč
Sold
25 Kč
25 Kč
650 Kč
20 Kč
25 Kč
1 350 Kč
Sold
350 Kč
600 Kč
95 Kč
Sold
40 Kč
150 Kč
35 Kč
70 Kč
150 Kč
60 Kč
100 Kč
65 Kč
300 Kč
110 Kč
80 Kč
170 Kč
60 Kč
55 Kč
50 Kč
Sto čarodějných způsobů, jak objevit svůj styl...
55 Kč
Autor zábavného CESTOPISU z Kanady není v...
45 Kč