Prohlédnuté zboží
Z obsahu: Co je třeba vědět (Jak...
09393B
použité
0 ks ks
Z obsahu: Co je třeba vědět (Jak vybírat kuře, Skladování kuřete, Druhy kuřat, Očištění a upravení, Zmražení, Rozmražení, Velikost porcí, Salmonela) - Příprava (Rozsekání, Odstranění šlach, Jak porcovat, Vykostění) - Pečení - Smažení - Zapékání - Saláty a studené pokrmy - Rýže a nudle - Polévky a vývary - Omáčky.
Prodáno
Upozornění: Poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Hmotnost | 215 g |
ISBN | 80-7202-337-3 |
Jazyk | česky |
Kontrola úplnosti knihy | kniha je kompletní, nechybí žádná stránka |
Místo vydání | Praha |
Počet stran | 72 |
Rok vydání | 1999 |
Stav | velmi dobrý stav |
Vazba | vázaná (pevné desky) |
Vydání | 1. vydání |
Vydavatel | Ikar |
70 Kč
300 Kč
45 Kč
25 Kč
70 Kč
Prodáno
45 Kč
Prodáno
25 Kč
25 Kč
650 Kč
20 Kč
25 Kč
1 350 Kč
Prodáno
350 Kč
600 Kč
95 Kč
Prodáno
40 Kč
150 Kč
35 Kč
70 Kč
150 Kč
60 Kč
100 Kč
65 Kč
300 Kč
110 Kč
80 Kč
170 Kč
60 Kč
55 Kč
50 Kč
Autor zábavného CESTOPISU z Kanady není v...
45 Kč
Sto čarodějných způsobů, jak objevit svůj styl...
55 Kč
Naše recenze z nákupního portálu