Manufacturers

Specials

Viewed products

Vůně čaje (ARCIMOVIČOVÁ - VALÍČEK)

07028F2

Used

1 Item

Z obsahu: Nad šálkem čaje - Nápoj čínských bohů - Japonské umění čaje - Pokusy a úspěchy v Indii - Cejlonská "nehoda" - Další asijské čajové země - Podivná tráva pro ruského cara - Exotický lék pro Evropu - Za velkou louží - Čaj dobývá černý kontinent - Čajovník se představuje - Druhy čajů - Kvalita čaje - Balení čaje...

More details

In stock

70 Kč

Data sheet

Photography byMilan Zemina (foto na obálce)
Graphics DesignJan Lidral (návrh obálky)
Weight280 g
IllustrationsPavel Valíček
ISBN80-902005-9-1
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingBenešov
No. of pages121
Year1998
Conditionexcellent condition
Hardcover/Paperbackhardcover
PublisherSTART (Jindřich Brožek)

More info

Mgr. Jana Arcimovičová se narodila 14. 5. 1958 v Benešově, vyrůstala v Sedlčanech, kde také na gymnáziu maturovala. V roce 1982 promovala na filozofické fakultě Univerzity Karlovy, obor čeština - polština. Pracovala jako úřednice, redaktorka, učitelka angličtiny a překladatelka. V současné době žije v Praze. Zabývá se mj. fytoterapií a tradiční čínskou medicínou.

Prof. Ing. Pavel Valíček, DrSc. se narodil 13. 5. 1939 v Nymburce. Po maturitě na zemědělské technické škole absolvoval Vysokou školu zemědělskou v Praze. Od roku 1968 pracuje na Institutu tropického a subtropického zemědělství České zemědělské univerzity v Praze. Je zaměřen na problematiku speciálních a léčivých rostlin, kde také publikoval velké množství vědeckých i odborných prací, ale i prací populárního charakteru.

19 similar products in the same category: