Manufacturers

Specials

Viewed products

12 měsíců v moderní kuchyni (PINKOVÁ, Alice)

00738A

Used

1 Item

Princip, bez něhož se moderní a zdraví prospěšná kuchyně neobejde, je využívání sezónních produktů. Často se totiž zdá, že stále více ztrácíme smysl pro rytmus ročních období, pro gastronomické návyky s nimi spjaté, pro odlišnosti typické pro každou roční dobu. Naši předkové uměli lépe než my využívat sezónnost...

More details

In stock

25 Kč

Data sheet

Weightvalue
ISBNvalue
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingPrague
No. of pagesvalue
NoteBook removed from the library collection (contains registration numbers, stickers, traces of stickers and library stamps)
Year1991
Conditionvalue
Hardcover/Paperbackpaperback
Edition1st Edition
PublisherNaše vojsko

More info

Princip, bez něhož se moderní a zdraví prospěšná kuchyně neobejde, je využívání sezónních produktů. Často se totiž zdá, že stále více ztrácíme smysl pro rytmus ročních období, pro gastronomické návyky s nimi spjaté, pro odlišnosti typické pro každou roční dobu. Naši předkové uměli lépe než my využívat sezónnost. Snad to bylo dáno už tím, že do jejich kuchyně přicházely potraviny rostlinného i živočišného původu zcela čerstvé - a v době, kdy jejich kvalita byla optimální.

30 similar products in the same category: