Viewed products
Princip, bez něhož se moderní a...
00738A
Used
1 Item Items
Princip, bez něhož se moderní a zdraví prospěšná kuchyně neobejde, je využívání sezónních produktů. Často se totiž zdá, že stále více ztrácíme smysl pro rytmus ročních období, pro gastronomické návyky s nimi spjaté, pro odlišnosti typické pro každou roční dobu. Naši předkové uměli lépe než my využívat sezónnost...
In stock
Warning: Last items in stock!
Availability date:
| Weight | value |
| ISBN | value |
| Language | Czech |
| Checked | book is complete, there are no pages missing |
| Place of publishing | Prague |
| No. of pages | value |
| Note | Book removed from the library collection (contains registration numbers, stickers, traces of stickers and library stamps) |
| Year | 1991 |
| Condition | value |
| Hardcover/Paperback | paperback |
| Edition | 1st Edition |
| Publisher | Naše vojsko |
Princip, bez něhož se moderní a zdraví prospěšná kuchyně neobejde, je využívání sezónních produktů. Často se totiž zdá, že stále více ztrácíme smysl pro rytmus ročních období, pro gastronomické návyky s nimi spjaté, pro odlišnosti typické pro každou roční dobu. Naši předkové uměli lépe než my využívat sezónnost. Snad to bylo dáno už tím, že do jejich kuchyně přicházely potraviny rostlinného i živočišného původu zcela čerstvé - a v době, kdy jejich kvalita byla optimální.

300 Kč

45 Kč

45 Kč
Sold

25 Kč

25 Kč

650 Kč

20 Kč

25 Kč

600 Kč

95 Kč
Sold

40 Kč

150 Kč

35 Kč

70 Kč

150 Kč

60 Kč

50 Kč
Sold

100 Kč

65 Kč

300 Kč

110 Kč

80 Kč

170 Kč

60 Kč

55 Kč

50 Kč

40 Kč

65 Kč

100 Kč

45 Kč