Viewed products
Princip, bez něhož se moderní a...
00738A
Used
1 Item Items
Princip, bez něhož se moderní a zdraví prospěšná kuchyně neobejde, je využívání sezónních produktů. Často se totiž zdá, že stále více ztrácíme smysl pro rytmus ročních období, pro gastronomické návyky s nimi spjaté, pro odlišnosti typické pro každou roční dobu. Naši předkové uměli lépe než my využívat sezónnost...
In stock
Warning: Last items in stock!
Availability date:
Weight | value |
ISBN | value |
Language | Czech |
Checked | book is complete, there are no pages missing |
Place of publishing | Prague |
No. of pages | value |
Note | Book removed from the library collection (contains registration numbers, stickers, traces of stickers and library stamps) |
Year | 1991 |
Condition | value |
Hardcover/Paperback | paperback |
Edition | 1st Edition |
Publisher | Naše vojsko |
Princip, bez něhož se moderní a zdraví prospěšná kuchyně neobejde, je využívání sezónních produktů. Často se totiž zdá, že stále více ztrácíme smysl pro rytmus ročních období, pro gastronomické návyky s nimi spjaté, pro odlišnosti typické pro každou roční dobu. Naši předkové uměli lépe než my využívat sezónnost. Snad to bylo dáno už tím, že do jejich kuchyně přicházely potraviny rostlinného i živočišného původu zcela čerstvé - a v době, kdy jejich kvalita byla optimální.
300 Kč
45 Kč
70 Kč
Sold
45 Kč
Sold
25 Kč
25 Kč
650 Kč
20 Kč
25 Kč
1 350 Kč
Sold
350 Kč
Sold
600 Kč
95 Kč
Sold
40 Kč
150 Kč
35 Kč
70 Kč
150 Kč
60 Kč
50 Kč
Sold
100 Kč
65 Kč
300 Kč
110 Kč
80 Kč
170 Kč
60 Kč
55 Kč
50 Kč
40 Kč