Štítky
Prohlédnuté zboží
Princip, bez něhož se moderní a...
Naše recenze z nákupního portálu































00738A
použité
1 ks ks
Princip, bez něhož se moderní a zdraví prospěšná kuchyně neobejde, je využívání sezónních produktů. Často se totiž zdá, že stále více ztrácíme smysl pro rytmus ročních období, pro gastronomické návyky s nimi spjaté, pro odlišnosti typické pro každou roční dobu. Naši předkové uměli lépe než my využívat sezónnost...
Skladem
Upozornění: Poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
| Hmotnost | 158 g |
| ISBN | 80-206-0093-0 |
| Jazyk | česky |
| Kontrola úplnosti knihy | kniha je kompletní, nechybí žádná stránka |
| Místo vydání | Praha |
| Počet stran | 128 + 8 stran příloh |
| Poznámka | Kniha vyřazena z knihovního fondu (obsahuje evidenční čísla, polepy, stopy po polepech a razítka knihovny) |
| Rok vydání | 1991 |
| Stav | polepy knihovny na vrchních deskách, jinak zachovalá |
| Vazba | brožovaná (měkké desky) |
| Vydání | 1. vydání |
| Vydavatel | Naše vojsko |
Princip, bez něhož se moderní a zdraví prospěšná kuchyně neobejde, je využívání sezónních produktů. Často se totiž zdá, že stále více ztrácíme smysl pro rytmus ročních období, pro gastronomické návyky s nimi spjaté, pro odlišnosti typické pro každou roční dobu. Naši předkové uměli lépe než my využívat sezónnost. Snad to bylo dáno už tím, že do jejich kuchyně přicházely potraviny rostlinného i živočišného původu zcela čerstvé - a v době, kdy jejich kvalita byla optimální.

300 Kč

45 Kč

45 Kč
Prodáno

25 Kč

25 Kč

650 Kč

20 Kč

25 Kč

600 Kč

95 Kč
Prodáno

40 Kč

150 Kč

35 Kč

70 Kč

150 Kč

60 Kč

50 Kč
Prodáno

100 Kč

65 Kč

300 Kč

110 Kč

80 Kč

170 Kč

60 Kč

55 Kč

50 Kč

40 Kč

65 Kč

100 Kč

45 Kč