Sborník antarktických výprav I....
Prohlédnuté zboží
Princip, bez něhož se moderní a...
00738A
použité
1 ks ks
Princip, bez něhož se moderní a zdraví prospěšná kuchyně neobejde, je využívání sezónních produktů. Často se totiž zdá, že stále více ztrácíme smysl pro rytmus ročních období, pro gastronomické návyky s nimi spjaté, pro odlišnosti typické pro každou roční dobu. Naši předkové uměli lépe než my využívat sezónnost...
Skladem
Upozornění: Poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Hmotnost | 158 g |
ISBN | 80-206-0093-0 |
Jazyk | česky |
Kontrola úplnosti knihy | kniha je kompletní, nechybí žádná stránka |
Místo vydání | Praha |
Počet stran | 128 + 8 stran příloh |
Poznámka | Kniha vyřazena z knihovního fondu (obsahuje evidenční čísla, polepy, stopy po polepech a razítka knihovny) |
Rok vydání | 1991 |
Stav | polepy knihovny na vrchních deskách, jinak zachovalá |
Vazba | brožovaná (měkké desky) |
Vydání | 1. vydání |
Vydavatel | Naše vojsko |
Princip, bez něhož se moderní a zdraví prospěšná kuchyně neobejde, je využívání sezónních produktů. Často se totiž zdá, že stále více ztrácíme smysl pro rytmus ročních období, pro gastronomické návyky s nimi spjaté, pro odlišnosti typické pro každou roční dobu. Naši předkové uměli lépe než my využívat sezónnost. Snad to bylo dáno už tím, že do jejich kuchyně přicházely potraviny rostlinného i živočišného původu zcela čerstvé - a v době, kdy jejich kvalita byla optimální.
70 Kč
300 Kč
45 Kč
70 Kč
Prodáno
45 Kč
Prodáno
25 Kč
25 Kč
650 Kč
20 Kč
25 Kč
1 350 Kč
Prodáno
350 Kč
600 Kč
95 Kč
Prodáno
40 Kč
150 Kč
35 Kč
70 Kč
150 Kč
60 Kč
50 Kč
Prodáno
100 Kč
65 Kč
300 Kč
110 Kč
80 Kč
170 Kč
60 Kč
55 Kč
50 Kč
Naše recenze z nákupního portálu