Manufacturers

Viewed products

Smrt Rommelovi (KERRIGAN, John)

09401A

Used

1 Item

Generál Rommel, Liška pouště, vrchní velitel německého Afrikakorpsu, na svém triumfálním tažení na Káhiru drtí vše, co mu stojí v cestě. Churchill rozhoduje, po nezdarech britské armády porazit Rommelova vojska v přímé bitvě, že Rommel musí zemřít...

More details

In stock

80 Kč

Data sheet

Weightvalue
ISBNvalue
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingPrague
No. of pagesvalue
NoteBook removed from the library collection (contains registration numbers, stickers, traces of stickers and library stamps)
Translation byvalue
Year2004
Conditionvalue
Hardcover/Paperbackhardcover
Edition1st Edition
PublisherBaronet

More info

Generál Rommel, Liška pouště, vrchní velitel německého Afrikakorpsu, na svém triumfálním tažení na Káhiru drtí vše, co mu stojí v cestě. Churchill rozhoduje, po nezdarech britské armády porazit Rommelova vojska v přímé bitvě, že Rommel musí zemřít.

Úkol je svěřen ambiciznímu plukovníkovi oddílů commandos, Geoffreymu Keyesovi. Proti Keyesovi však stojí nebezpečný soupeř, kapitán David Stirling, zakladatel SAS, který se snaží získat slávu pro sebe a svou nově založenou jednotku.

Po mnoha dramatických příhodách jsou konečně oba soupeřící oddíly na místě. Komu z nich se v bitvě, v níž bojují proti sobě navzájem stejně zuřivě jako proti německému nepříteli, podaří zabít generála, Keyesovi nebo Stirlingovi?

Touto znamenitou směsí fikce a reality začíná John Kerrigan zcela novou sérii, popisující v podobě tří dobrodružných románů historii britských Special Air Service (SAS - zvláštních výsadkových jednotek), nejelitnější a nejobávanější bojové formace posledních padesáti let.

Dějiny SAS jsou neodmyslitelně spjaty s životy tří generací 0’Sullivanů sloužících u pluku a úvodní díl nám představuje prvního z nich spolu se zrodem SAS, aby nás v dalších dílech provedl operacemi SAS až do současnosti a představil nejdramatičtější akce mužů honosících se znakem okřídlené dýky.

26 similar products in the same category: