Viewed products
Základní úkoly ve službách...
03921
Used
1 Item Items
Základní úkoly ve službách restauračního stravování - Gastronomie a její pravidla - Základní požadavky na pracovníky obsluhy - Všeobecná pravidla pro práci v odbytových střediscích: pracoviště, obhospodařování, inventář, jídelní a nápojový lístek, technika obsluhy...
In stock
Warning: Last items in stock!
Availability date:
Weight | 289 g |
Language | Czech |
Checked | book is complete, there are no pages missing |
Place of publishing | Prague |
No. of copies | 6 000 výtisků |
No. of pages | 139 |
Note | Book removed from the library collection (contains registration numbers, stickers, traces of stickers and library stamps) |
Year | 1979 |
Condition | lehce opotřebované a vybledlé vrchní desky, nažloutlé listy, celkově však málo používaná a velmi pěkně zachovalá |
Hardcover/Paperback | hardcover |
Edition | 1st Edition |
Publisher | Merkur |
Základní úkoly ve službách restauračního stravování - Gastronomie a její pravidla - Základní požadavky na pracovníky obsluhy - Všeobecná pravidla pro práci v odbytových střediscích: pracoviště, obhospodařování, inventář, jídelní a nápojový lístek, technika obsluhy, podávání sýrů, nabídka, zúčtování s hostem, systém komunikace, bufetová forma - Jednotné zásady obsluhy: výběrová a I. skupina (restaurace, kavárna - hotelová hala, vinárna - bar), barový pult - Společenské akce (banket, raut, koktajl party, číše vína) - Obsluha skupin - Podávání snídaní.
60 Kč
200 Kč
80 Kč
55 Kč
Sold
600 Kč
50 Kč
40 Kč
48 Kč -20% 60 Kč
70 Kč
60 Kč
Sold
150 Kč
90 Kč
35 Kč
190 Kč
Sold
20 Kč
150 Kč
90 Kč
80 Kč
Sold
45 Kč
100 Kč
125 Kč
120 Kč
Sold
180 Kč
Sold
50 Kč
320 Kč
320 Kč
35 Kč
35 Kč
50 Kč
40 Kč