Manufacturers

Specials

Viewed products

Jednotné zásady obsluhy (LUKÁČ - PINKA - RUBÁŠ - SVÁČEK - VODIČKA)

03921

Used

1 Item

Základní úkoly ve službách restauračního stravování - Gastronomie a její pravidla - Základní požadavky na pracovníky obsluhy - Všeobecná pravidla pro práci v odbytových střediscích: pracoviště, obhospodařování, inventář, jídelní a nápojový lístek, technika obsluhy...

More details

In stock

150 Kč

Data sheet

Weight289 g
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingPrague
No. of copies6 000 výtisků
No. of pages139
NoteBook removed from the library collection (contains registration numbers, stickers, traces of stickers and library stamps)
Year1979
Conditionlehce opotřebované a vybledlé vrchní desky, nažloutlé listy, celkově však málo používaná a velmi pěkně zachovalá
Hardcover/Paperbackhardcover
Edition1st Edition
PublisherMerkur

More info

Základní úkoly ve službách restauračního stravování - Gastronomie a její pravidla - Základní požadavky na pracovníky obsluhy - Všeobecná pravidla pro práci v odbytových střediscích: pracoviště, obhospodařování, inventář, jídelní a nápojový lístek, technika obsluhy, podávání sýrů, nabídka, zúčtování s hostem, systém komunikace, bufetová forma - Jednotné zásady obsluhy: výběrová a I. skupina (restaurace, kavárna - hotelová  hala, vinárna - bar), barový pult - Společenské akce (banket, raut, koktajl party, číše vína) - Obsluha skupin - Podávání snídaní.

30 similar products in the same category: