"Když tady žijeme uprostřed chorobné...
Viewed products
Základní úkoly ve službách...
Collection of British Authors....
Rok na krkonošských horách v lidové...
Harlequin - edice Romance - 155 C 12/95.
Slovník zahrnuje odbornou...
03921
Used
1 Item Items
Základní úkoly ve službách restauračního stravování - Gastronomie a její pravidla - Základní požadavky na pracovníky obsluhy - Všeobecná pravidla pro práci v odbytových střediscích: pracoviště, obhospodařování, inventář, jídelní a nápojový lístek, technika obsluhy...
In stock
Warning: Last items in stock!
Availability date:
| Weight | 289 g |
| Language | Czech |
| Checked | book is complete, there are no pages missing |
| Place of publishing | Prague |
| No. of copies | 6 000 výtisků |
| No. of pages | 139 |
| Note | Book removed from the library collection (contains registration numbers, stickers, traces of stickers and library stamps) |
| Year | 1979 |
| Condition | lehce opotřebované a vybledlé vrchní desky, nažloutlé listy, celkově však málo používaná a velmi pěkně zachovalá |
| Hardcover/Paperback | hardcover |
| Edition | 1st Edition |
| Publisher | Merkur |
Základní úkoly ve službách restauračního stravování - Gastronomie a její pravidla - Základní požadavky na pracovníky obsluhy - Všeobecná pravidla pro práci v odbytových střediscích: pracoviště, obhospodařování, inventář, jídelní a nápojový lístek, technika obsluhy, podávání sýrů, nabídka, zúčtování s hostem, systém komunikace, bufetová forma - Jednotné zásady obsluhy: výběrová a I. skupina (restaurace, kavárna - hotelová hala, vinárna - bar), barový pult - Společenské akce (banket, raut, koktajl party, číše vína) - Obsluha skupin - Podávání snídaní.

50 Kč

40 Kč

48 Kč -20% 60 Kč

70 Kč

150 Kč

90 Kč

35 Kč

20 Kč

150 Kč

90 Kč

45 Kč

100 Kč

125 Kč

50 Kč

320 Kč

320 Kč

35 Kč

35 Kč

50 Kč

40 Kč

60 Kč

50 Kč

50 Kč

30 Kč

250 Kč

100 Kč

65 Kč

190 Kč
Sold

30 Kč

65 Kč