Prohlédnuté zboží
Základní úkoly ve službách...
03921
použité
1 ks ks
Základní úkoly ve službách restauračního stravování - Gastronomie a její pravidla - Základní požadavky na pracovníky obsluhy - Všeobecná pravidla pro práci v odbytových střediscích: pracoviště, obhospodařování, inventář, jídelní a nápojový lístek, technika obsluhy...
Skladem
Upozornění: Poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Hmotnost | 289 g |
Jazyk | česky |
Kontrola úplnosti knihy | kniha je kompletní, nechybí žádná stránka |
Místo vydání | Praha |
Náklad | 6 000 výtisků |
Počet stran | 139 |
Poznámka | Kniha vyřazena z knihovního fondu (obsahuje evidenční čísla, polepy, stopy po polepech a razítka knihovny) |
Rok vydání | 1979 |
Stav | lehce opotřebované a vybledlé vrchní desky, nažloutlé listy, celkově však zachovalá |
Vazba | vázaná (pevné desky) |
Vydání | 1. vydání |
Vydavatel | Merkur |
Základní úkoly ve službách restauračního stravování - Gastronomie a její pravidla - Základní požadavky na pracovníky obsluhy - Všeobecná pravidla pro práci v odbytových střediscích: pracoviště, obhospodařování, inventář, jídelní a nápojový lístek, technika obsluhy, podávání sýrů, nabídka, zúčtování s hostem, systém komunikace, bufetová forma - Jednotné zásady obsluhy: výběrová a I. skupina (restaurace, kavárna - hotelová hala, vinárna - bar), barový pult - Společenské akce (banket, raut, koktajl party, číše vína) - Obsluha skupin - Podávání snídaní.
60 Kč
200 Kč
80 Kč
55 Kč
Prodáno
600 Kč
50 Kč
40 Kč
48 Kč -20% 60 Kč
70 Kč
60 Kč
Prodáno
150 Kč
90 Kč
35 Kč
190 Kč
Prodáno
20 Kč
150 Kč
90 Kč
80 Kč
Prodáno
45 Kč
100 Kč
125 Kč
120 Kč
Prodáno
180 Kč
50 Kč
320 Kč
320 Kč
35 Kč
35 Kč
50 Kč
40 Kč
Naše recenze z nákupního portálu