Učebnice norštiny. Bez CD.
Štítky
Prohlédnuté zboží
Základní úkoly ve službách...
Soubor světových pohádek pro děti s...
Naše recenze z nákupního portálu































03921
použité
1 ks ks
Základní úkoly ve službách restauračního stravování - Gastronomie a její pravidla - Základní požadavky na pracovníky obsluhy - Všeobecná pravidla pro práci v odbytových střediscích: pracoviště, obhospodařování, inventář, jídelní a nápojový lístek, technika obsluhy...
Skladem
Upozornění: Poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
| Hmotnost | 289 g |
| Jazyk | česky |
| Kontrola úplnosti knihy | kniha je kompletní, nechybí žádná stránka |
| Místo vydání | Praha |
| Náklad | 6 000 výtisků |
| Počet stran | 139 |
| Poznámka | Kniha vyřazena z knihovního fondu (obsahuje evidenční čísla, polepy, stopy po polepech a razítka knihovny) |
| Rok vydání | 1979 |
| Stav | lehce opotřebované a vybledlé vrchní desky, nažloutlé listy, celkově však zachovalá |
| Vazba | vázaná (pevné desky) |
| Vydání | 1. vydání |
| Vydavatel | Merkur |
Základní úkoly ve službách restauračního stravování - Gastronomie a její pravidla - Základní požadavky na pracovníky obsluhy - Všeobecná pravidla pro práci v odbytových střediscích: pracoviště, obhospodařování, inventář, jídelní a nápojový lístek, technika obsluhy, podávání sýrů, nabídka, zúčtování s hostem, systém komunikace, bufetová forma - Jednotné zásady obsluhy: výběrová a I. skupina (restaurace, kavárna - hotelová hala, vinárna - bar), barový pult - Společenské akce (banket, raut, koktajl party, číše vína) - Obsluha skupin - Podávání snídaní.

50 Kč

40 Kč

48 Kč -20% 60 Kč

70 Kč

150 Kč

90 Kč

35 Kč

20 Kč

150 Kč

90 Kč

45 Kč

100 Kč

125 Kč

50 Kč

320 Kč

320 Kč

35 Kč

35 Kč

50 Kč

40 Kč

60 Kč

50 Kč

50 Kč

30 Kč

250 Kč

100 Kč

65 Kč

190 Kč
Prodáno

30 Kč

65 Kč