Catalog
Loading...
Příběh dospívající Olgy, její rodiny...
Products are sorted by the date they were added to the listing, from the oldest to the latest, with the latest on top. You can change the sorting below.
Klasická i bezmasá jídla | Alergie na kravské mléko | Recepty pro obézní děti | Odpovědi na otázky | 110 jedinečných receptů
Praktický rádce pro boj s dětskou obezitou.
Z obsahu: Co je třeba vědět (Jak vybírat kuře, Skladování kuřete, Druhy kuřat, Očištění a upravení, Zmražení, Rozmražení, Velikost porcí, Salmonela) - Příprava (Rozsekání, Odstranění šlach, Jak porcovat, Vykostění) - Pečení - Smažení - Zapékání - Saláty a studené pokrmy - Rýže a nudle - Polévky a vývary - Omáčky.
Z obsahu: Polévky, Zeleninové a bezmasé pokrmy, Saláty, Hovězí pokrmy, Telecí pokrmy, Vepřové pokrmy, Jehněčí a kůzlečí pokrmy, Zvěřina, Králík, Drůbež Ryby, Omáčky, Přílohy a ostatní, Moučníky.
Společně s touto kuchařkou a s Woodym se můžete toulat po Manhattanu, po jeho oblíbených hospůdkách i luxusních restauracích. Najdete zde nejen recepty na pokrmy a nápoje, které si v nich Allen nejčastěji objednává, ale i předpisy na řadu zajímavých jídel, která se podávají v jeho filmech. A také citáty, sentence a zajímavé postřehy této výjimečné...
Příprava grilování; marinády a dresinky; hovězí, vepřové a skopové maso na grilu, špízy; zelenina a ovoce...Pepřové steaky - Roštenky na víně - Bifteky s vejci - Pikantní žebírka - Medailónky s jablky - Špíz se švestkami - Kebab - Jehněčí s mátou - Šašlik - Kuře na kari - Krůtí špízy - Hejk na grilu - Pstruh se slaninou - Grilované krevety - Losos s...
Velcí i malí, tlustí i tencí, strávníci skromní i zmlsaní gurmáni, začátečníci i pokročilí, staří i mladí, zkrátka úplně všichni, kdo rádi jedí, si mohou vybrat v pořadí už ze sedmé kuchařské knížky oblíbené autorky, kterou právě držíte v ruce. Tak si nechte chutnat!
Každý, kdo se chce dozvědět něco víc o zavařování, sušení a nakládání, tu najde cenné informace a rady. Tato kniha je užitečným pomocníkem pro všechny, kdo ctí tradice, nezříkají se však ani nových technik a receptů.
Obsah: Z histórie medu - Hodnota medu - Ošetrovanie medu - Význam medu - Z histórie slovenského pernikárstva - Zdobenie pernikov tradičnými slovenskými ornamentami - Príležitostné uplatnenie perníkov - Recepty (perníky, medovníky, ovocné chlebíčky, nepečené dobroty z medu, medové torty, medové rolády, medové rezy, plnky, polevy, ovocie s medom, limonády,...
Easy twists on classic dishes inspired by my travels.
Z obsahu: význam ryb v lidské výživě, hlavní druhy ryb na našem trhu, kuchyňské využití ryb, základní kuchyňské úpravy rybího masa, rybí polévky, studené předkrmy a saláty, ryby vařené, ryby dušené, ryby pečené a grilované, ryby smažené, lehké pokrmy z rb, rybí speciality, rybí pomazánky, základní pomocné předpisy.
Z obsahu: polévky, saláty, hlavní jídla, přílohy, moučníky, pečivo.