Catalog
Loading...
Products are sorted by the date they were added to the listing, from the oldest to the latest, with the latest on top. You can change the sorting below.
Společně s touto kuchařkou a s Woodym se můžete toulat po Manhattanu, po jeho oblíbených hospůdkách i luxusních restauracích. Najdete zde nejen recepty na pokrmy a nápoje, které si v nich Allen nejčastěji objednává, ale i předpisy na řadu zajímavých jídel, která se podávají v jeho filmech. A také citáty, sentence a zajímavé postřehy této výjimečné...
Příprava grilování; marinády a dresinky; hovězí, vepřové a skopové maso na grilu, špízy; zelenina a ovoce...Pepřové steaky - Roštenky na víně - Bifteky s vejci - Pikantní žebírka - Medailónky s jablky - Špíz se švestkami - Kebab - Jehněčí s mátou - Šašlik - Kuře na kari - Krůtí špízy - Hejk na grilu - Pstruh se slaninou - Grilované krevety - Losos s...
Velcí i malí, tlustí i tencí, strávníci skromní i zmlsaní gurmáni, začátečníci i pokročilí, staří i mladí, zkrátka úplně všichni, kdo rádi jedí, si mohou vybrat v pořadí už ze sedmé kuchařské knížky oblíbené autorky, kterou právě držíte v ruce. Tak si nechte chutnat!
Každý, kdo se chce dozvědět něco víc o zavařování, sušení a nakládání, tu najde cenné informace a rady. Tato kniha je užitečným pomocníkem pro všechny, kdo ctí tradice, nezříkají se však ani nových technik a receptů.
Obsah: Z histórie medu - Hodnota medu - Ošetrovanie medu - Význam medu - Z histórie slovenského pernikárstva - Zdobenie pernikov tradičnými slovenskými ornamentami - Príležitostné uplatnenie perníkov - Recepty (perníky, medovníky, ovocné chlebíčky, nepečené dobroty z medu, medové torty, medové rolády, medové rezy, plnky, polevy, ovocie s medom, limonády,...
Easy twists on classic dishes inspired by my travels.
500 New Recipes. 4000 of the Most Beloved JOY Classics Retested and Updated. 4500 RECIPES FOR THE WAY WE COOK NOW. Irma S. Rombauer, Marion Rombauer Becker, and Ethan Becker. THE NEW YORK TIMES BESTSELLER.
The World’s Greatest Cookery Encyclopedia. 'The definitive culinary reference bible; a must for anyone remotely interested in food and cooking.’ - Heston Blumenthal. ‘The first recipe book I took seriously ... a great resource throughout my career.’ - Gordon Ramsay.
Z obsahu: význam ryb v lidské výživě, hlavní druhy ryb na našem trhu, kuchyňské využití ryb, základní kuchyňské úpravy rybího masa, rybí polévky, studené předkrmy a saláty, ryby vařené, ryby dušené, ryby pečené a grilované, ryby smažené, lehké pokrmy z rb, rybí speciality, rybí pomazánky, základní pomocné předpisy.
Z obsahu: polévky, saláty, hlavní jídla, přílohy, moučníky, pečivo.
A Culinary Road Trip Through the 50 States. America: The Cookbook celebrates the diverse culinary heritage of a nation and is the definitive collection of American cuisine - with regional favorites, recipes are organized by course, followed by state-by-state contributions from America's greatest chefs and writers.
Výtah z obsahu: Polévky, Houby zapékané, pečené a dušené, Houby smažené, Saláty z hub, Toasty s houbami, Houby jako přílohy a v omáčkách, Houby s hovězím masem, Houby s vepřovým masem, Houby s mletým masem, Houby s drůbeží.