Manufacturers

Specials

Viewed products

Česká kuchařka podle krevních skupin (ČERNICKÁ, Marie Jana)

09227

Used

Stravování podle krevních skupin je dietní obor, považovaný za jeden z nejzajímavějších směrů současnosti. Je založen na fyziologické i psychologické odlišnosti jednotlivých krevních skupin a opírá se zároveň o nejnovější vědecké poznatky z oboru medicíny a dietologie. ČESKÁ KUCHAŘKA PODLE KREVNÍCH SKUPIN vychází především z domácích surovin, dostupných pro každého.

More details

This product is no longer in stock

80 Kč

Data sheet

Weightvalue
ISBNvalue
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingPrague
No. of pagesvalue
Year2007
Conditionvalue
Hardcover/Paperbackhardcover
PublisherEminent

More info

Stravování podle krevních skupin je dietní obor, považovaný za jeden z nejzajímavějších směrů současnosti.

Je založen na fyziologické i psychologické odlišnosti jednotlivých krevních skupin a opírá se zároveň o nejnovější vědecké poznatky z oboru medicíny a dietologie.

Marie Jana Černická vychází ve svém pojetí z klasických pravidel tohoto moderního oboru.

Prvenstvím knihy je ovšem vnesení nového aspektu, který pozoruhodným způsobem rozšiřuje původní koncepci o význam Rh faktoru. Jeho důležitost a vliv na celý stravovací systém dokládá i její diagram na titulní straně.

ČESKÁ KUCHAŘKA PODLE KREVNÍCH SKUPIN vychází především z domácích surovin, dostupných pro každého.

Pro všechny základní skupiny přináší nepřeberné množství receptů, jejichž počet lze navíc velmi jednoduše znásobit kombinací vhodných potravin.

Velkou výhodou těchto receptů je, že jejich příprava zabere jen málo času, jsou levné a vyhovují všem, kdo jsou zvyklí na tradiční českou kuchyni.

30 similar products in the same category:

Customers who bought this product also bought: