Manufacturers

Specials

Viewed products

Zahrada srdce (CHINMOY, Sri)

00330B1A

Used

1 Item

Knížka aforismů pro radost a inspiraci. 

More details

In stock

75 Kč

Data sheet

Weight210 g
ISBN978-80-86581-42-2
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingZlín
No. of pages132
Year2007
Conditionvery good condition
Hardcover/Paperbackhardcover
Edition1st Edition
PublisherMadal Bal a. s.

More info

Sri Chinmoy, jeden z předních duchovních učitelů naší doby, bezvýhradně a se zcela ojedinělou energií zasvětil svůj život dokonalosti lidského ducha. Prostřednictvím svých meditací, přednášek, obrazů, sportu, hudby a prózy či poezie nabízí na svých neúnavných cestách po světě své učení všem, kteří hledají inspiraci, naději a povzbuzení.

Každý z vybraných aforismů v této sbírce je jako rozeznělý himálajský zvon, který ozvěnou přináší čtenáři moudrost dávných, věčných pravd, prodchnutou hlubokým pochopením moderního světa. Utište tedy svou mysl, probuďte své srdce a nechte se naplnit touto ozvěnou, jejímž zdrojem a zároveň cílem je poznání naší vlastní duše. Kéž se moudrost těchto aforismů stane světlem na životní cestě hledajícího uvnitř vás a klide vám přinášet radost, soucit, inspiraci a — především — schopnost plně si uvědomit krásu a jedinečnost vašeho zvláštního poslání v tomto světě.

Do té doby, než jsem navštívil cyklus bezplatných kurzů meditace, vedených studenty Sri Chinmoye, jsem se nikdy nepovažoval za duchovně založeného člověka. O meditaci jsem nevěděl nic a stejně tak ani o onom zvláštním vztahu, který může vzniknout mezi duchovním učitelem a hledajícím. Bylo by zapotřebí mnoha, mnoha kapitol, abych úplně popsal šíři velikých změn, které se v mém životě udály—a stále dějí—od chvíle, kdy jsem se před lety stal žákem Srí Chinmoye.

Mého srdce se dotklo mnoho věcí, ale zvlášť pak skutečnost, že pár prostých slov dokáže ve své jednoduchosti a moudrosti odhalit tak hluboké poznání. Tyto aforismy mají schopnost změnit život a stát se mu neustálým zdrojem radosti a inspirace. Přál bych si, aby vás každý z nich podnítil se zastavit, zamyslet se nad vyšším významem a smyslem bytí a dal tak vašemu životu plnost, bohatost a štěstí.

S největší láskou a vděčností v srdci věnuji tuto sbírku svému učiteli Sri Chinmoyovi za vše, co přinesl do mého života.

— Sahayak Plowman

30 similar products in the same category: