Manufacturers

Specials

Viewed products

Ruční výroba papíru (HAVLÍČKOVÁ, Gabriela)

01241A

Used

1 Item

Chcete-li si vytvořit vlastní originální dopisní, dárkový či upomínkový papír, otevřete naši knihu. Autorka vás provede jeho výrobou od výběru pomůcek až po využití hotového papíru pro další tvorbu. Zhotovíte si síto na ruční čerpání papíru, naučíte se používat přírodní materiály, barvit papír syntetickými i přírodními barvivý a tvořit vzory pomocí formiček...

More details

In stock

90 Kč

Data sheet

Weight453 g
ISBN80-251-0295-5
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingBrno
No. of pages96
NoteBook removed from the library collection (contains registration numbers, stickers, traces of stickers and library stamps)
Year2004
Conditionkniha přelepena průhlednou knihovnickou fólií, jinak zachovalá
Hardcover/Paperbackhardcover
Edition1st Edition
PublisherComputer Press

More info

Chcete-li si vytvořit vlastní originální dopisní, dárkový či upomínkový papír, otevřete naši knihu. Autorka vás provede jeho výrobou od výběru pomůcek až po využití hotového papíru pro další tvorbu. Zhotovíte si síto na ruční čerpání papíru, naučíte se používat přírodní materiály, barvit papír syntetickými i přírodními barvivý a tvořit vzory pomocí formiček. Postupně se propracujete až k dvouvrstvému papíru, kreslení, papírovým „vitrážím“ a prostorovým technikám práce s ručním papírem, jakými jsou reliéf a otisk. Na závěr se dozvíte jak si vyrobit z vlastního papíru zápisník či knihu se šitou nebo lepenou vazbou.

Gabriela Havlíčková (1979) - Absolventka oboru vědecká ilustrace a kresba na Střední škole uměleckých řemesel v Brně. Aktivně se věnuje grafice, kresbě a výtvarné činnosti spojené s ručním papírem. V roce 2003 se účastnila Mezinárodního bienále Papír '03 a její práce byly vystaveny v Synagoze na Palmovce (Praha) a v Předklášteří u Tišnova. Nyní studuje na PdF MU obor výtvarná výchova a vizuální tvorba. Pod vedením doc. ak. mal. Blanky Růžičkové si rozšiřuje znalosti o papírovém médiu.

15 similar products in the same category: