Manufacturers

Specials

Viewed products

Přirozené příčiny (OSWALD, James)

00747B

Used

1 Item

Případy edinburského detektiva inspektora McLeana. V tajné místnosti starobylého edinburského sídla je nalezeno zohavené tělo mladé ženy se všemi známkami rituální vraždy, ke které muselo dojít minimálně před 60 lety. Detektiva McLean je brutální smrtí mladé dívky natolik otřesen, že se rozhodne přijít záhadě na kloub...

More details

In stock

95 Kč

Data sheet

Weightvalue
ISBNvalue
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingBrno
No. of pagesvalue
Translation byvalue
Year2013
Conditionvery good condition
Original Titlevalue
Hardcover/Paperbackhardcover
Edition1st Edition
PublisherJOTA

More info

V tajné místnosti starobylého edinburského sídla je nalezeno zohavené tělo mladé ženy se všemi známkami rituální vraždy, ke které muselo dojít minimálně před šedesáti lety. Pro detektiva inspektora Anthonyho McLeana by měl být dávný případ jen okrajovou záležitostí, ale mladý kriminalista je brutální smrtí mladé dívky natolik otřesen, že se rozhodne přijít záhadě na kloub.

Ve stejnou dobu zachvacuje obyvatele Edinburghu strach, protože ve městě dochází k řadě nevysvětlitelných krvavých vražd, nad kterými si místní policie jen marně láme hlavu. Inspektoru McLeanovi intuice napovídá, že všechny případy jsou nějakým nevysvětlitelným způsobem spojeny s onou dávnou rituální vraždou.

Čím hlouběji do vyšetřování proniká, tím častěji ho napadá „kacířská" myšlenka, že ve městě řádí dávné zlo... Ale je-li tomu opravdu tak, jak má tu hrůzu zastavit?!

30 similar products in the same category: