Manufacturers

Specials

Viewed products

Rhodeský ridgeback (CHAMBERLAINOVÁ, Ann)

01276B

Used

1 Item

Tato kniha poskytuje velmi potřebné informace o rhodeském ridgebackovi a jeho předcích, povaze a standardu stejně jako o vhodném výběru, krmení, výcviku, preventivní zdravotní péči a chování plemene. Nový majitel přivítá rady o přípravě domova před převzetím štěněte od chovatele, příchodu štěněte a předcházení problémům se štěňaty...

More details

In stock

80 Kč

Data sheet

Weight550 g
ISBN80-7321-005-3
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingPrague
No. of pages157
Translation byEva Horová
Year2002
Conditionoděrky na deskách, jinak dobrý stav
Hardcover/Paperbackhardcover
Edition1st Edition
PublisherFortuna Print

More info

Rhodeský ridgeback je pohledný a silný pracovní pes původem z jižní Afriky, který získal své jméno díky hřebenu obráceně rostoucí srsti na hřbetě. Ve své domovině byl používán k lovu. Jeho čistě osvalené, symetrické linie těla a trup ukazující na honiče vybavily ridgebacka působivou rychlostí a vytrvalostí. Je to pes inteligentní, trpělivý a se silným smyslem pro humor, což z něj dělá báječného společníka, perfektně vybaveného pro život domácího mazlíčka a víkendového loveckého psa. Tato kniha poskytuje velmi potřebné informace o rhodeském ridgebackovi a jeho předcích, povaze a standardu stejně jako o vhodném výběru, krmení, výcviku, preventivní zdravotní péči a chování plemene. Nový majitel přivítá rady o přípravě domova před převzetím štěněte od chovatele, příchodu štěněte a předcházení problémům se štěňaty.

Navíc je tento velmi poučný text doplněn 135 barevnými fotografiemi, které jsou nejen informativní, ale i poutavé. Srozumitelné pokyny a důležité informace jsou zdůrazněny tak, aby co nejvíc usnadnily přístup ke všemu, co čtenář potřebuje vědět o životě s rhodeským ridgebackem.

Vzniknou-li problémy s výchovou k čistotnosti doma, alergiemi, nebo blechami, tato kniha vám poradí, jak jim předcházet, poslouží vám jako nezbytný průvodce povinnostmi majitele od štěněcích do seniorských let psa. Kniha je doporučena špičkovými chovateli a cvičiteli, její pečlivé pročtení by mělo být tím prvním, co udělá každý nový majitel rhodeského ridgebacka.

Zabývá se následujícími tématy:

■ Historie rhodeského ridgebacka

■ Charakteristika rhodeského ridgebacka

■ Plemenný standard rhodeského ridgebacka

■ Štěně rhodeského ridgebacka

■ Každodenní péče o rhodeského ridgebacka

■ Domácí výchova a výcvik rhodeského ridgebacka

■ Zdravotní péče o rhodeského ridgebacka

■ Vystavování rhodeského ridgebacka

26 similar products in the same category: