Autoři

Prohlédnuté zboží

Naše recenze z nákupního portálu

AvatarRENATA P.
22.04.2025
4.504.504.504.504.50
Celkový názor:
Ke knížce o Švýcarsku byla přiložena mapa Bernu, o kterou mi vlastně hlavně šlo a kterou jsem nemohla nikde jinde sehnat. Děkuju.
AvatarJiří K.
06.04.2025
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Naprosto spokojen rychlé doručení zboží kvalita knihy potvrzena férová cena.
AvatarValentin H.
14.03.2025
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Velmi rychle,slusne jednani.
AvatarJan T.
16.09.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Velmi peclive zabalena zasilka :-)
AvatarMartina F.
23.08.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Jsem spokojena
AvatarJiří R.
21.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychlé dodání, perfektně zabalené zboží. Děkuji.

Encyklopedie kulinárního umění 4 - Italská kuchyně

01276

použité

Kniha obsahuje více než 40 tradičních italských receptů. U každého receptu je uveden stručný popis v bodech, doba přípravy, počet porcí, suroviny a fotografii hotového pokrmu. 

Prodáno

45 Kč

Podrobnosti

FotoMarek Lebkowski
Grafická úpravaAndrzej Barecki
Hmotnost283 g
ISBN80-7150-009-7
Jazykčesky
Kontrola úplnosti knihykniha je kompletní, nechybí žádná stránka
Místo vydáníBratislava
Počet stran96
PoznámkaKniha vyřazena z knihovního fondu (obsahuje evidenční čísla, polepy, stopy po polepech a razítka knihovny)
Rok vydání1992
Stavmísty drobná skvrnka, jinak výborný stav
Vazbavázaná (pevné desky)
Vydání1. vydání
VydavatelChampagne Avantgarde

30 Dalších titulů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: