Manufacturers

Specials

Viewed products

Jak trestá láska (CARTLAND, Barbara)

07135C

Used

1 Item

Hrdina románu Jak trestá láska Tyrone Strome vede dobrodružný život ve službách ministerstva zahraničí. U své sestry se setká se zhýčkanou, bohatou americkou kráskou, která myslí jen na sebe a vůbec jí nevadí, že sestřina syna dohnala málem k sebevraždě kvůli tomu, jak si s ním zahrávala...

More details

In stock

70 Kč

Data sheet

Weight244 g
ISBN80-7214-723-4
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingPrague
No. of pages163
NoteBook removed from the library collection (contains registration numbers, stickers, traces of stickers and library stamps)
Year2004
Conditionmírně polehlá vazba, celá kniha přelepena průhlednou knihovnickou fólií, jinak zachovalá
Hardcover/Paperbackhardcover
Edition1st Edition
PublisherBaronet

More info

Hrdina románu Jak trestá láska Tyrone Strome vede dobrodružný život ve službách ministerstva zahraničí. U své sestry se setká se zhýčkanou, bohatou americkou kráskou, která myslí jen na sebe a vůbec jí nevadí, že sestřina syna dohnala málem k sebevraždě kvůli tomu, jak si s ním zahrávala.

Tyrone se ji rozhodne potrestat a zároveň se pokusit, jestli by se nedala ještě převychovat k lepšímu. Unese ji na své jachtě do Maroka, kde má jeden ze svých domů a kde se po mnoha dobrodružstvích na moři i v poušti dostanou až do oblasti zničené zemětřesením a musejí ukázat, co nej lepšího je v nich skryto, aby dokázali pomoci místnímu obyvatelstvu.

Na mladou Američanku tato zkušenost tak zapůsobí, že se rozhodne zůstat v Maroku a pomáhat při řešení tamějších sociálních problémů. Způsobila to místní otřesná sociální situace či mladý dobrodruh, který se z prvotního únosce stává jejím přítelem a vzorem?

Knížka připomínající v mnoha ohledech Shakespearovo Zkrocení zlé ženy si vás svým dramatickým spádem i klasickou milostnou zápletkou, rodící se z původní nenávisti, jistě zcela získá. 

30 similar products in the same category: