Manufacturers

Viewed products

100 a 1 rybích jídel (MIKEŠ, HIRŠL, HOŘEJŠÍ)

00192A

Used

1 Item

Z obsahu: význam ryb v lidské výživě, hlavní druhy ryb na našem trhu, kuchyňské využití ryb, základní kuchyňské úpravy rybího masa, rybí polévky, studené předkrmy a saláty, ryby vařené, ryby dušené, ryby pečené a grilované, ryby smažené, lehké pokrmy z rb, rybí speciality, rybí pomazánky, základní pomocné předpisy. 

In stock

25 Kč

Data sheet

Weightvalue
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingPrague
No. of copiesvalue
No. of pagesvalue
NoteBook removed from the library collection (contains registration numbers, stickers, traces of stickers and library stamps)
Year1982
Conditionvalue
Hardcover/Paperbackpaperback
Edition1st Edition
PublisherMerkur

30 similar products in the same category: