Sborník antarktických výprav I....
Viewed products
Z obsahu: význam ryb v lidské výživě,...
00192A
Used
1 Item Items
Z obsahu: význam ryb v lidské výživě, hlavní druhy ryb na našem trhu, kuchyňské využití ryb, základní kuchyňské úpravy rybího masa, rybí polévky, studené předkrmy a saláty, ryby vařené, ryby dušené, ryby pečené a grilované, ryby smažené, lehké pokrmy z rb, rybí speciality, rybí pomazánky, základní pomocné předpisy.
In stock
Warning: Last items in stock!
Availability date:
Weight | value |
Language | Czech |
Checked | book is complete, there are no pages missing |
Place of publishing | Prague |
No. of copies | value |
No. of pages | value |
Note | Book removed from the library collection (contains registration numbers, stickers, traces of stickers and library stamps) |
Year | 1982 |
Condition | value |
Hardcover/Paperback | paperback |
Edition | 1st Edition |
Publisher | Merkur |
300 Kč
45 Kč
25 Kč
70 Kč
Sold
45 Kč
Sold
25 Kč
25 Kč
650 Kč
20 Kč
1 350 Kč
Sold
350 Kč
600 Kč
95 Kč
Sold
40 Kč
150 Kč
35 Kč
70 Kč
150 Kč
60 Kč
50 Kč
Sold
100 Kč
65 Kč
300 Kč
110 Kč
80 Kč
170 Kč
60 Kč
55 Kč
50 Kč
40 Kč