Viewed products
Z obsahu: význam ryb v lidské výživě,...
Na jaře 1944 připravují spojenci...
Bylo jich 10. Vrátil se jen jeden......
Mikrovlnná kuchařka pro mikrovlnné...
Sugestivnost autorčina naléhání na...
00192A
Used
1 Item Items
Z obsahu: význam ryb v lidské výživě, hlavní druhy ryb na našem trhu, kuchyňské využití ryb, základní kuchyňské úpravy rybího masa, rybí polévky, studené předkrmy a saláty, ryby vařené, ryby dušené, ryby pečené a grilované, ryby smažené, lehké pokrmy z rb, rybí speciality, rybí pomazánky, základní pomocné předpisy.
In stock
Warning: Last items in stock!
Availability date:
| Weight | value |
| Language | Czech |
| Checked | book is complete, there are no pages missing |
| Place of publishing | Prague |
| No. of copies | value |
| No. of pages | value |
| Note | Book removed from the library collection (contains registration numbers, stickers, traces of stickers and library stamps) |
| Year | 1982 |
| Condition | value |
| Hardcover/Paperback | paperback |
| Edition | 1st Edition |
| Publisher | Merkur |

300 Kč

45 Kč

25 Kč

45 Kč
Sold

25 Kč

25 Kč

650 Kč

20 Kč

600 Kč

95 Kč
Sold

40 Kč

150 Kč

35 Kč

70 Kč

150 Kč

60 Kč

50 Kč
Sold

100 Kč

65 Kč

300 Kč

110 Kč

80 Kč

170 Kč

60 Kč

55 Kč

50 Kč

40 Kč

65 Kč

100 Kč

45 Kč