Autoři

Prohlédnuté zboží

Naše recenze z nákupního portálu

AvatarRENATA P.
22.04.2025
4.504.504.504.504.50
Celkový názor:
Ke knížce o Švýcarsku byla přiložena mapa Bernu, o kterou mi vlastně hlavně šlo a kterou jsem nemohla nikde jinde sehnat. Děkuju.
AvatarJiří K.
06.04.2025
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Naprosto spokojen rychlé doručení zboží kvalita knihy potvrzena férová cena.
AvatarValentin H.
14.03.2025
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Velmi rychle,slusne jednani.
AvatarJan T.
16.09.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Velmi peclive zabalena zasilka :-)
AvatarMartina F.
23.08.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Jsem spokojena
AvatarJiří R.
21.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychlé dodání, perfektně zabalené zboží. Děkuji.

Francouzská kuchařka (PEUKERTOVÁ, Drahomíra)

00707C

použité

Výlet do historie francouzského kulinářství, pohled na moderní francouzský jídelníček, zajímavosti přípravy francouzských jídel a celá řada receptů na více či méně známé pokrmy světově vyhlášené francouzské kuchyně.

Více informací

Prodáno

60 Kč

Podrobnosti

FotoJiří Poláček
Grafická úpravaRomana Rotterová
Hmotnost322 g
IlustraceDaniela Volfová
Jazykčesky
Místo vydáníPraha
Náklad50 000 výtisků
Počet stran245
PoznámkaKniha vyřazena z knihovního fondu (obsahuje evidenční čísla, polepy, stopy po polepech a razítka knihovny)
Rok vydání1988
Rozměryvýška 20,2 cm x šířka 14,2 cm x hloubka 1,5 cm
Stavlehce rozvolněná vazba, uvolněné dva úvodní listy, jinak zachovalá a kompletní
Vazbabrožovaná (měkké desky)
Vydání1. vydání
VydavatelMerkur

Popis

Výlet do historie francouzského kulinářství, pohled na moderní francouzský jídelníček, zajímavosti přípravy francouzských jídel a celá řada receptů na více či méně známé pokrmy světově vyhlášené francouzské kuchyně.

 

Obsah knihy:

Úvod a trochu kulinářské historie

Skladba současného francouzského jídelníčku

Několik zásad a zajímavostí při přípravě a podávání pokrmů

Polévky

Saláty a studené předkrmy

Teplá jednodušší jídla, tzv. úvodní

Maso, drůběž, zvěřina, ryby

Zálivky, ochucená másla, omáčky

Zelenina a přílohy

Dezerty

 

Kuchařka obsahuje širokou škálu receptů. Nechybí ani barevné fotografie některých pokrmů. Kniha je vyzdobena ilustracemi Daniely Volfové.

30 Dalších titulů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: