Filtry
Nahrávám...
"Když tady žijeme uprostřed chorobné...
Zboží je řazeno dle data vložení do nabídky, a to od nejstaršího po nejnovější, kdy nejnovější je navrchu. Níže je možné řazení změnit.
Klasická i bezmasá jídla | Alergie na kravské mléko | Recepty pro obézní děti | Odpovědi na otázky | 110 jedinečných receptů
Praktický rádce pro boj s dětskou obezitou.
Z obsahu: Co je třeba vědět (Jak vybírat kuře, Skladování kuřete, Druhy kuřat, Očištění a upravení, Zmražení, Rozmražení, Velikost porcí, Salmonela) - Příprava (Rozsekání, Odstranění šlach, Jak porcovat, Vykostění) - Pečení - Smažení - Zapékání - Saláty a studené pokrmy - Rýže a nudle - Polévky a vývary - Omáčky.
Z obsahu: Polévky, Zeleninové a bezmasé pokrmy, Saláty, Hovězí pokrmy, Telecí pokrmy, Vepřové pokrmy, Jehněčí a kůzlečí pokrmy, Zvěřina, Králík, Drůbež Ryby, Omáčky, Přílohy a ostatní, Moučníky.
Společně s touto kuchařkou a s Woodym se můžete toulat po Manhattanu, po jeho oblíbených hospůdkách i luxusních restauracích. Najdete zde nejen recepty na pokrmy a nápoje, které si v nich Allen nejčastěji objednává, ale i předpisy na řadu zajímavých jídel, která se podávají v jeho filmech. A také citáty, sentence a zajímavé postřehy této výjimečné...
Příprava grilování; marinády a dresinky; hovězí, vepřové a skopové maso na grilu, špízy; zelenina a ovoce...Pepřové steaky - Roštenky na víně - Bifteky s vejci - Pikantní žebírka - Medailónky s jablky - Špíz se švestkami - Kebab - Jehněčí s mátou - Šašlik - Kuře na kari - Krůtí špízy - Hejk na grilu - Pstruh se slaninou - Grilované krevety - Losos s...
Velcí i malí, tlustí i tencí, strávníci skromní i zmlsaní gurmáni, začátečníci i pokročilí, staří i mladí, zkrátka úplně všichni, kdo rádi jedí, si mohou vybrat v pořadí už ze sedmé kuchařské knížky oblíbené autorky, kterou právě držíte v ruce. Tak si nechte chutnat!
Každý, kdo se chce dozvědět něco víc o zavařování, sušení a nakládání, tu najde cenné informace a rady. Tato kniha je užitečným pomocníkem pro všechny, kdo ctí tradice, nezříkají se však ani nových technik a receptů.
Obsah: Z histórie medu - Hodnota medu - Ošetrovanie medu - Význam medu - Z histórie slovenského pernikárstva - Zdobenie pernikov tradičnými slovenskými ornamentami - Príležitostné uplatnenie perníkov - Recepty (perníky, medovníky, ovocné chlebíčky, nepečené dobroty z medu, medové torty, medové rolády, medové rezy, plnky, polevy, ovocie s medom, limonády,...
Easy twists on classic dishes inspired by my travels.
Z obsahu: význam ryb v lidské výživě, hlavní druhy ryb na našem trhu, kuchyňské využití ryb, základní kuchyňské úpravy rybího masa, rybí polévky, studené předkrmy a saláty, ryby vařené, ryby dušené, ryby pečené a grilované, ryby smažené, lehké pokrmy z rb, rybí speciality, rybí pomazánky, základní pomocné předpisy.
Z obsahu: polévky, saláty, hlavní jídla, přílohy, moučníky, pečivo.