Filtry
Nahrávám...
"Když tady žijeme uprostřed chorobné...
Zboží je řazeno dle data vložení do nabídky, a to od nejstaršího po nejnovější, kdy nejnovější je navrchu. Níže je možné řazení změnit.
A Culinary Road Trip Through the 50 States. America: The Cookbook celebrates the diverse culinary heritage of a nation and is the definitive collection of American cuisine - with regional favorites, recipes are organized by course, followed by state-by-state contributions from America's greatest chefs and writers.
Výtah z obsahu: Polévky, Houby zapékané, pečené a dušené, Houby smažené, Saláty z hub, Toasty s houbami, Houby jako přílohy a v omáčkách, Houby s hovězím masem, Houby s vepřovým masem, Houby s mletým masem, Houby s drůbeží.
Výtah z obsahu: Polévky, Houby zapékané, pečené a dušené, Houby smažené, Saláty z hub, Toasty s houbami, Houby jako přílohy a v omáčkách, Houby s hovězím masem, Houby s vepřovým masem, Houby s mletým masem, Houby s drůbeží.
Sugestivnost autorčina naléhání na změnu našich stravovacích návyků a zlozvyků v této knize je velmi přesvědčivá, zvlášť když je podpořena množstvím konkrétních návodů, jak se jich zbavit. Současně však obsáhlý repertoár kuchařských předpisů, pohybujících se někde mezi vegetářstvím a makrobiotikou, umožňuje najít zalíbení v tomto způsobu výživu skutečně...
Princip, bez něhož se moderní a zdraví prospěšná kuchyně neobejde, je využívání sezónních produktů. Často se totiž zdá, že stále více ztrácíme smysl pro rytmus ročních období, pro gastronomické návyky s nimi spjaté, pro odlišnosti typické pro každou roční dobu. Naši předkové uměli lépe než my využívat sezónnost...
Téměř 500 receptů na přípravu pokrmů ze zeleniny, luštěnin, obilovin, celozrnné mouky, sójových těstovin, sójového masa i běžných druhů masa a ryb s využitím výše uvedených sójových výrobků a dalších sójových produktů (sójové mouky, omáčky, sójových vloček, případně sójového oleje).
Mouth-watering recipes to fuel you for life.
Původní kuchařka dr. Oetkera - Vaření pro radost - opět v nové úpravě. Od svého uvedení v r. 1912 je stále aktualizována, a proto se stále s úspěchem prodává. V češtině vychází v tomto vydání poprvé. Je ideální pro všechny, kdo chtějí vařit hned a bez námahy.
Kniha není jen souborem receptů na přípravu vegetariánské stravy - ty tvoří druhou část knihy. Dává také odpovědi na otázky, co je vegetariánství, kam sahají jeho kořeny, jaká jsou jeho ekonomická, filozofická, etická, ale především zdravotní hlediska, jaké jsou nejnovější poznatky o vitamínech, minerálech a stopových prvcích a jaká kombinace potravin je...
Drůbež - drobné domácí zvířectvo - zelenina - ovoce - vejce - houby.
Publikace obsahuje rozsáhlý výběr předpisů na zeleninové pokrmy prakticky z celého světa: studené předkrmy, polévky, teplé předkrmy, hlavní chody, přílohy, omáčky, saláty, pomazánky.
Kniha v německém jazyce... Über 100 erprobte Rezepte und farbige Fotos.