Manufacturers

Specials

Viewed products

Nádherná svatba (CARTLAND, Barbara)

09381B

Used

1 Item

Děj se odehrává v době zhruba před 130 lety a zavede nás do barvitého, exotického prostředí horké jihovýchodní Asie. Hlavní postavou je Dorinda Burnová. Její sestra Lettice je krasavice, zatímco Dorindiny přednosti se neodrážejí v pohledném zevnějšku. Proto když se rodina ocitne v tíživé finanční situaci, jejich otec přislíbí krásnou Lettice mladému bystrému milionáři Maximovi Kirbymu.

More details

In stock

85 Kč

Data sheet

Weight265 g
ISBN80-7214-446-4
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingPrague
No. of pages184
NoteBook removed from the library collection (contains registration numbers, stickers, traces of stickers and library stamps)
Year2002
Conditionpoužívaná, přesto pěkně zachovalá
Hardcover/Paperbackhardcover
PublisherBaronet

More info

Děj románu Nádherná svatba se odehrává v době zhruba před sto třiceti lety a zavede čtenáře do nesmírně barvitého, exotického prostředí horké jihovýchodní Asie. Hlavní postavou knížky je Dorinda Burnová. Její sestra Lettice je vyhlášená krasavice, zatímco Dorindiny přednosti se neodrážejí v pohledném zevnějšku. Proto když se rodina ocitne v tíživé finanční situaci, jejich otec přislíbí krásnou Lettice mladému bystrému milionáři Maximovi Kirbymu. Lettice, ač s odporem, se však za svým mužem musí vydat až do dalekého Singapuru. Dorinda ji provází pouze jako společnice, ale přesto ji Kirby nepřehlédne: brzy ho totiž začne Letticina jednoduchost nudit. Dorinda v exotickém prostředí plném krásy i nebezpečí nachází také svou životní lásku.

30 similar products in the same category: