Manufacturers

Specials

Viewed products

Břímě vzpomínek (VENTURI, Maria)

09248A

Used

1 Item

Lindě je 38 let, je dvakrát rozvedená, má nezvladatelnou pubertální dceru a malého chilského chlapečka, o kterého se stará již čtyři roky a chtěla by ho adoptovat. Právě se však rozvádí a hrozí, že jí po rozvodu dítě vezmou a pošlou do ústavu. Linda se snaží stíhat práci i rodinu a její život je jedním velkým kolotočem plným zmatků, pozdních příchodů a finančních problémů.

More details

In stock

50 Kč

Data sheet

Weightvalue
ISBNvalue
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingPrague
No. of pagesvalue
NoteBook removed from the library collection (contains registration numbers, stickers, traces of stickers and library stamps)
Year2004
Conditionvalue
Hardcover/Paperbackhardcover
Edition1st Edition
PublisherIkar

More info

Lindě je osmatřicet let, je dvakrát rozvedená, má nezvladatelnou pubertální dceru a malého chilského chlapečka, o kterého se stará již čtyři roky a chtěla by ho adoptovat. Právě se však rozvádí a hrozí, že jí po rozvodu dítě vezmou a pošlou do ústavu. Linda se snaží stíhat práci i rodinu a její život je jedním velkým kolotočem plným zmatků, pozdních příchodů a finančních problémů. A navíc do realitní kanceláře, kde pracuje, má nastoupit nový, obávaný šéf. Věcný, rozvážný Matteo je Lindiným pravým opakem - ví, co chce, a život má přesně naplánovaný. Proto oba dva trochu zaskočí, když pocítí vzájemnou přitažlivost, která rychle přeroste ve vážný vztah. Mají se rádi a chtějí spolu žít, ale ani jeden z nich nepočítal s problémy, které jim společné soužití přinese, jakmile opadne první zamilovanost. Podaří se Lindě a Matteovi překonat odlišné povahy a problémy z minulosti? Zvládnou odmítavý postoj Matteovy matky, Carlottiny pubertální vzpoury, nejistotu, zda jim zůstane v péči malý Francesco, i vlastní neshody? Dokáže Linda zapomenout na dva neúspěšné vztahy a důvěřovat novému muži? Nebo jejich city nevydrží střet s každodenní všední rutinou a oni novou naději i lásku ztratí?

30 similar products in the same category: