Manufacturers

Specials

Viewed products

Únos (CARTLAND, Barbara)

09580DA

Used

1 Item

Hraběnka Nataša Melikovová, hrdinka románu Únos, upadla do zajetí: společně s jejím bratrem ji z carského Ruska unesli muslimští rebelové a uvěznili je vysoko v kavkazských horách...

More details

In stock

80 Kč

Data sheet

Weight249 g
ISBN80-7214-463-4
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingPrague
No. of pages167
NoteBook removed from the library collection (contains registration numbers, stickers, traces of stickers and library stamps)
Year2002
Conditionoděrky na vrchních deskách, nažloutlé stránky, místy skvrnky, jinak zachovalá
Hardcover/Paperbackhardcover
Edition1st Edition
PublisherBaronet

More info

Hraběnka Nataša Melikovová, hrdinka románu Únos, upadla do zajetí: společně s jejím bratrem ji z carského Ruska unesli muslimští rebelové a uvěznili je vysoko v kavkazských horách.

Nataša z obav o život milovaného bratra přistoupila na dohodu, s níž by za jiných okolností nikdy nesouhlasila: slíbila, že se provdá za spojence rebelů, tureckého sultána, pokud jejího bratra osvobodí. Složitou cestu přes hory však nelze vykonat bez zkušeného a statečného průvodce. Proto se únosci obrátili na lorda Atelstana, Brita, který se právě nacházel na Kavkaze při plnění diplomatického poslání. Lord Atelstan sice překvapivě žádost odmítl - ale Nataša se rozhodně nehodlá vzdát ani v zoufalé situaci. Jak dopadne její boj o život, štěstí a lásku?

30 similar products in the same category:

Customers who bought this product also bought: