Manufacturers

Specials

Viewed products

Dopisy do minulosti (O'BRIEN, Judith)

08031

Used

1 Item

Margaret má dva doktoráty, ale málo smyslu pro praktický život. Její kolegové, ač méně úspěšní při studiu, si zajistili mnohem lepší zaměstnání. A tak zklamaná Margaret odjíždí na americký Jih, kde ve starém domě spatří obraz generála Ashtona. Když mladá žena náhle onemocní, ještě netuší, že se z horeček probere v Ashtonově náručí...

More details

In stock

70 Kč

Data sheet

Weightvalue
ISBNvalue
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingOstrava
No. of pagesvalue
NoteBook removed from the library collection (contains registration numbers, stickers, traces of stickers and library stamps)
Translation byvalue
Year1998
Conditionvalue
Original Titlevalue
Hardcover/Paperbackhardcover
Edition1st Edition
PublisherDomino

More info

Margaret má sice dva doktoráty, ale jen málo smyslu pro praktický život. Její kolegové, ač méně úspěšní při studiu, si zajistili mnohem lepší zaměstnání jen proto, že o ně prostě včas požádali. A tak zklamaná Margaret rezignovaně odjíždí do svého nového působiště: na provinční univerzitu na americkém Jihu, což je pro ni obrovská potupa.

Městečko je však překvapí svou výstavností, zejména dům, který nechal postavit jižanský generál Ashton Johnson. Když doposud racionální Margaret spatří generálův portrét, ztratí hlavu, protože tak pohledného muže ještě neviděla. Její city ještě umocní soubor Ashtonových dopisů, jejichž vroucnost ji omámí natolik, že se rozestůně.

Z horeček se probere o století dřív - v čase války Severu proti Jihu. Obrovský šok zmírní skutečnost, že leží v Ashtonově náručí. Společně pak prožívají nejen krásnou lásku, ale i válečné útrapy. Margaret z historických pramenů ví, že milovanému Ashtonovi zbývá už jen málo času, protože má být za několik měsíců zabit seveřanským ostrostřelcem. Přesto se za vysněného muže provdá a pokusí se silou své lásky odvrátit nelítostný osud a změnit sled válečných událostí. Proti ní však stojí celá vojenská mašinérie a také hrdost jejího muže...

30 similar products in the same category: