Manufacturers

Specials

Viewed products

Proč děti zlobí a co s tím (BACK, Andy)

00819A

Used

1 Item

Kázeň při práci s dětmi. V první části této praktické a vtipné knihy se autor zamýšlí nad příčinami problémů s kázní a vyrušováním v dětském kolektivu. Zabývá se faktory, které děti ovlivňují, jako je rodinné zázemí, zdravotní problémy či realita hříchu. V druhé části pak nabízí různé pohledy na problém káznění a navrhuje mnoho praktických nápadů, jak jednat v konkrétních případech.

More details

In stock

85 Kč

Data sheet

Weightvalue
ISBNvalue
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
No. of pagesvalue
Translation byvalue
Year2006
Conditionvalue
Original Titlevalue
Hardcover/Paperbackpaperback
PublisherSamuel

More info

• Proč děti vůbec zlobí?

• Může chování dětí ovlivnit, že prší?

• Je pravda, že „Kdo se nudí, vyrušuje“?

• Jaké chování máme vlastně od děti očekávat?

• K čemu slouží pravidla?

• A jak řešit konkrétní problémy?

V první části této praktické a vtipné knihy se autor zamýšlí nad příčinami problémů s kázní a vyrušováním v dětském kolektivu. Zabývá se faktory, které děti ovlivňují, jako je rodinné zázemí, zdravotní problémy či realita hříchu. V druhé části pak nabízí různé pohledy na problém káznění a navrhuje mnoho praktických nápadů, jak jednat v konkrétních případech. Zdůrazňuje také, jak může být vyrušování a zlobení omezeno, je-li program zábavný a pečlivě připravený a zvolíme-li správný vyučovací styl.

Knížka plná příkladů z praxe a otázek k zamyšlení bude dobrým pomocníkem každému, kdo se věnuje dětem: služebníkům v církvi, oddílovým vedoucím i učitelům.

17 similar products in the same category: