Manufacturers

Specials

Viewed products

Zámek lásky (CARTLAND, Barbara)

09481C1

Used

Mladá šlechtična Marie Teresa z Beauharnais, ústřední hrdinka románu Zámek lásky, tráví bezstarostné mládí se svým otcem, který je jí nejen společníkem v zábavě, ale také učitelem a vychovatelem. Po jeho náhlé smrti zdědí mladá hraběnka, které otec říkal Yola, nejen jeho titul a značné bohatství, ale ke svému úžasu zjišťuje, že jí otec určil za ženicha vzdáleného příbuzného markýze z Montreau...

More details

This product is no longer in stock

100 Kč

Data sheet

Weight245 g
ISBN80-7214-503-7
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingPrague
No. of pages171
NoteBook removed from the library collection (contains registration numbers, stickers, traces of stickers and library stamps)
Year2002
Conditionminor scratches on the boards and cover, yellowed pages, otherwise in good condition
Hardcover/Paperbackhardcover
Edition1st Edition
PublisherBaronet

More info

Mladá šlechtična Marie Teresa z Beauharnais, ústřední hrdinka románu Zámek lásky, tráví bezstarostné mládí se svým otcem, který je jí nejen společníkem v zábavě, ale také učitelem a vychovatelem. Po jeho náhlé smrti zdědí mladá hraběnka, které otec říkal Yola, nejen jeho titul a značné bohatství, ale ke svému úžasu zjišťuje, že jí otec určil za ženicha vzdáleného příbuzného markýze z Montreau.

Markýz je totiž proslulý svým nevázaným způsobem života, prý až příliš často střídá milenky a vyhledává pochybné zábavy. Yola se proto rozhodne, že ho musí poznat osobně, aniž by mu odhalila svou pravou totožnost. Vystupuje jako dáma z „polosvěta", ženy tohoto druhu patřily v době II. císařství k veselému pařížskému způsobu života. Její přesvědčení, že nemůže dojít k žádné úhoně, však brzy utrpí trhliny, zvlášť když se o ni začne zajímat princ Ludvík Napoleon. Neznámá kráska však naštěstí zaujme i markýze, který se stane jejím ochráncem a pochopí, že mu jeho společnice mnohé tají včetně své pravé totožnosti. Yola si pozdě uvědomí, že svou hru trochu přehnala: Vyžaduje mnoho úsilí, aby markýzi všechno vysvětlila a aby uchlácholila jeho oprávněný hněv.

30 similar products in the same category:

Customers who bought this product also bought: