Manufacturers

Specials

Viewed products

Nepromarni svůj život (PIPER, John)

09552A2

Used

1 Item

Bůh nás stvořil k tomu, abychom žili s jedinou vášní: vášní radostně zobrazovat Jeho nejvyšší vznešenost ve všech oblastech života. Promarněný život je život bez této vášně. Bůh nás povolává k tomu, abychom se modlili, přemýšleli, snili, plánovali a pracovali ne k vyvýšení nás samotných, ale k Jeho oslavě ve všech oblastech našeho života...

More details

In stock

140 Kč

Data sheet

Weight254 g
ISBN978-80-904378-0-7
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingKojetín
No. of pages183
Conditionnicely preserved
Hardcover/Paperbackpaperback
PublisherJMArtdesign Kojetín

More info

Bůh nás stvořil k tomu, abychom žili s jedinou vášní: vášní radostně zobrazovat Jeho nejvyšší vznešenost ve všech oblastech života. Promarněný život je život bez této vášně. Bůh nás povolává k tomu, abychom se modlili, přemýšleli, snili, plánovali a pracovali ne k vyvýšení nás samotných, ale k Jeho oslavě ve všech oblastech našeho života.

Většina lidí propluje svým životem bez skutečné vášně pro Boha. Stráví ho prázdnou zábavou, úsilím o pohodlí a potěšení a snad i snahou vyhýbat se hříchu. Tato kniha je varování, abychom nezabředli do života, který postrádá smysl. Je to výzva, abychom se po celý život a i ve chvíli smrti chlubili jen křížem Ježíše Krista a aby naší jedinou vášní bylo oslavit Boha. Pokud věříte, že život je Kristus a smrt je zisk, pak si přečtěte tuto knihu, naučte se, jak žít pro Krista, a nepromarněte svůj život!

John Piper, jemuž česky dosud vyšla kniha Hlad po Bohu, je od roku 1980 kazatelem Bethlehem Baptist Church v centru Minneapolis. Jeho kázání i knihy inspirovaly už mnohé k životu s vášní pro Boží vyvýšenost nade vším k radosti všech lidí. John a jeho žena Noël mají čtyři dospělé syny a jednu dceru.

30 similar products in the same category: