Manufacturers

Viewed products

O snovačce a přemyslovi (KADLEČKOVÁ, Vilma)

00154F

Used

1 Item

Co si počnou tři dcery Krokovy v moderním světě? Ve světě globalizace a mezinárodní integrace, kde o staré pověsti už nikdo nestojí. Věštkyně Libuše je šéfkou reklamní agentury Krok. Léčitelka Kazi pracuje v brněnské nemocnici. A také Teta se drží toho, co vyznávala odjakživa: bylin, ezoteriky a mrtvých. Mohlo by to tak zůstat; jenže pak všechny postupně dostanou nabídku, která se neodmítá...

More details

In stock

130 Kč

Data sheet

Weight346 g
ISBN978-80-257-1438-6
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingPrague
No. of pages176
Year2015
Conditionvery good condition
Hardcover/Paperbackhardcover
Editionvydání druhé, v Argu první
PublisherArgo (M&G)

More info

Co si počnou tři dcery Krokovy v moderním světě? Je to svět globalizace a mezinárodní integrace, kde o staré pověsti a svébytnost českého národa už nikdo nestojí. Věštkyně Libuše je šéfkou reklamní agentury Krok. Léčitelka Kazi pracuje v brněnské nemocnici. A také Teta se drží toho, co vyznávala odjakživa: bylin, ezoteriky a mrtvých. Mohlo by to tak zůstat; jenže pak všechny postupně dostanou nabídku, která se odmítnout nesmí.

Nechají se znovu vtáhnout do boje o český národ? Nebo se jejich angažmá změní v boj o moc, ve kterém hraje každá sama za sebe? Pod slupkou běžného života se skrývá vrstva temných tajemství: pohanské rituály, tajné plány, nesmiřitelná nenávist. Secesní domy pražských Vinohrad se mohou stát smrtelnou pastí. Spřádané sítě slov proměňují realitu. Legenda ožívá a dostává nový význam. Jenže ti, kteří by ji měli znovu sehrát, mají k dokonalosti daleko. Snovačka Libuše je žena s minulostí. A přemysl - ten, který schraňuje a přerovnává, který spojuje a mísí, který tvaruje a mění... před lety zmizel beze stop.

Mytický příběh od autorky úspěšné pentalogie Mycelium Cena Akademie SFFH za rok 2007.

30 similar products in the same category: