Manufacturers

Specials

Viewed products

Pohádky z nemocnice (HOLMANNOVÁ, Drahomíra)

09404A

Used

1 Item

Pokud jste dosud netušili a zajímá vás, co se děje v nemocnici, pak je kniha Pohádek z nemocnice pro vás tou správnou volbou. Nespoléhejte však jen na dobré konce. Když budete ukolébáni dobrými skutky, zažijete i nečekaný zvrat. Děj dostane nový rozměr a švih. Buďte připraveni, že spolu s hlavními hrdiny vás čekají úžasné věci... 

More details

In stock

95 Kč

Data sheet

Weight295 g
ISBN978-80-87283-92-9
LanguageCzech
Checkedbook is complete, there are no pages missing
Place of publishingPrague
No. of pages88
NoteBook removed from the library collection (contains registration numbers, stickers, traces of stickers and library stamps)
Year2014
Conditionvery good condition
Hardcover/Paperbackhardcover
PublisherBalt-East

More info

Pokud jste dosud netušili a zajímá vás, co se děje v nemocnici, pak je kniha Pohádek z nemocnice pro vás tou správnou volbou. Nespoléhejte však jen na dobré konce. Když budete ukolébáni dobrými skutky, zažijete i nečekaný zvrat. Děj dostane nový rozměr a švih. Buďte připraveni, že spolu s hlavními hrdiny vás čekají úžasné věci. Jen musíte být obezřetní před ošklivými velkými tlustými mluvícími mouchami Ale pokud byste se domnívali, že jen kouzelné bytosti vše zařídí, mýlíte se. I doktoři mají fištróna. Jeden z nich vyzraje na Neuzdravníka, díky své téměř policejní metodě. Tohle vše a ještě spoustu dalších zajímavostí se dozvíte v Pohádkách z nemocnice.

30 similar products in the same category: